Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »

Gå til:

ThermalTake Level 10 GT LCS

Af Simon Fruergaard | 13-06-2012 | 14121 visninger | 46 kommentarer


Producent: Thermaltake
Sponsor: Thermaltake
Konstruktion & Design

Vi har været så heldige, at modtage et Thermaltakes nuværende top kabinet. Kabinettet er en lidt ældre sag, men dermed ikke sagt, at den ikke har nogle fede og nyttige features, flot design og god køling. Thermaltake har endda lige lanceret nogle nye versioner af kabinettet, som Battle edition og Snow edition. Kabinettet, som vi har modtaget er en version, som indeholder Thermaltakes Liquid Cooling System (LCS), hvilket før er blevet set i Thermaltakes produkter. Men hvorledes performer deres vandkøling, og hvor effektiv airflow har dette premium full tower kabinet?

Dette kabinet er et full tower kabinet, som tydeligt kan ses på størrelsen af papkassen, som den kommer i, samt vægten. Men selv med en stor papkasse overflade har Thermaltake valgt, at tage det med ro i forhold layoutet. Der er et stort billede af kabinettet, og på den anden side nogle små pæne opsatte billeder og forklaring om kabinettet features.

Inde i papkassen er kabinettet godt beskyttet af pap og noget, som viser at dette kabinet er i premium klassen og, at kassen ikke beskyttes mod ridser med en plasticpose, men en stof pose som ser rigtig godt ud, og spændingen trækkes endnu lige lidt før, man ser kabinettet.

Og når sløret løfter sig kommer kabinettet til syne, og man for virkeligt et godt førstehåndsindtryk her. Stort er nok det første de fleste tænker på, derefter kommer designet, som er inspireret og produceret i samarbejde med BMW, hvilket også kan ses på det billede foran på papkassen, hvis man kender sine biler lidt.

Kabinettets design og udseende kommer fra det tidligere Level 10 kabinet fra Thermaltake. Et kabinet der virkelig vagte opsigt, men for mange bare var for anderledes og for dyrt. Men Thermaltake har skruet lidt ned for det anderledes design og lidt ned for prisen. Dog har Thermaltake beholdt nogle af de fede features og design, som Level 10 bragte med sig. I fronten er de fem hot swap bays placeret, hvor der kan installeres enten fem 3.5” HDD eller 2.5” SSD/HDD. Disse kan låses med den medfølgende nøgle således dine HDD’er er beskyttet. Dog er dette en falsk tryghed, da låsemekanismen ikke fungerer, hvis fronten tages af. Ovenover er der én 3.5” udvidelses port og over de fire 5.25” porte, hvor to af den bliver brugt af den medfølgende vandkøling.

Til højre for dem er en af kabinettets to I/O paneller, som består af hele fire USB 2.0, lyd og mic, HDD aktivitets LED, tænd og reset knap.

Det andet I/O panel sidder i toppen og på den modsatte side. Her er der én eSATA port, to USB 3.0 porte samt indstillingsknapper til blæserne, hvilket er en blæserhastighed på enten høj 800 RPM eller lav 600 RPM på de to 20 cm blæsere og samt deres LED farve, som kan være grøn, blå, rød, de tre farve sammen eller slukket. Til højre for I/O panelet er der en smule ventilation.

Bagved er ventilationen til den 240 mm radiator og deres to blæsere, eller til en 20 cm blæser, som følger med, hvis man køber kabinettet uden LCS eller vælger at skifte.

På den venstre side er der ventilation oppe ved 5.25” udvidelses portene og nedenunder sidder de fem HDD holdere, som trækkes ud til venstre. Kabinettet har to store 20 cm blæsere, hvor den ene sidder i fronten og køler ens lagerenheder, og den anden sidder i den venstre side, som trækker frisk kold luft ind på grafikkortene og bundkortet. Retningen af airflowet, som blæseren skaber, kan styres op og ned således airflowet rammer grafikkortet mest optimalt. Blæseren får strøm gennem en touch kontakt, som det også sås ved NZXT H2 og foran sidder der et nemt fjernbart støvfilter. Ovenover sidder der en lille rude, så ens hardware kan ses. Denne side er en låge, som åbnes med en knap i bunden. Dens mekanisme kan låses med samme nøgle, således dit hardware er låst inde, hvis folk har brug for dette.

Kabinettets venstre side er helt plan, men kun en smule tekstur samt teksten ”Level 10 GT, Driving inspiration”.

Bagtil ses det, at PSU’en er placeret i bunden, således den kan skabe sit eget luftkredsløb. Ovenover den, er hele otte PCI udvidelses porte placeret, som underligt nok skal skrues af med fingreskuer på ydersiden af kabinettet. Over dem sidder der en 140 mm blæser, som trækker luft ud af kabinettet og til venstre sidder bundkortet I/O panel. Over dem er der placeret tre huller til vandkøling eller kabeltrækning.

Under kabinettet ses det at Thermaltake også sætter fjernbare støjfilter højt på listen. Og kabinettet står solidt på fire fødder, som alle kan drejes 90 grader ud af for at give endnu mere stabilitet til kabinettet.

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »