Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 næste »

Gå til:

G.skill Trident X

Af Simon Fruergaard | 13-07-2012 | 9968 visninger | 1 kommentarer


Producent: G.skill
Sponsor: G.skill
Índpakning og design

G.Skill har sendt os deres nyeste skud på high-end RAM, deres TridentX serie. Grundlæggende for serien er, at de bruger 1,65 V og er primært rettet mod det nye Z77 chipset. De kommer i flere pakker; 2x4gb, 4x4gb, 2x8gb og hele 4x8gb samt i flere hastigheder (MHz) og timings. Lad os kigge lidt nærmere på designet og deres performance.

På bagsiden får vi lidt mere information omkring produktet. Denne nye TridentX serie er primært henvendt mod ekstreme overclockere, men kan også benyttes i et gaming setup. Ligeledes følger der, som ved RAM fra mange andre RAM producenter, livstids garanti med.

TridentX kommer med et nyt og noget skarpt look. Det er op til den enkelte om designet falder i ens smag, men designet af specielt køleprofilen er lidt nyt og anderledes med skarpe (meget skarpe) kanter og indhak. Dertil er det dejligt at se G.Skill har valgt at benytte sort PCB, i forhold til andre mere middel-end mærker, hvor der bruges den typiske grønne farve. Så hvis man bygger et setup med et rødt farve tema, kunne valget godt gå på disse.

G.Skill har også tilføjet en fornuftig feature, der giver brugeren muligheden for at fjerne den øverste røde del af køleprofilen for at gøre RAM’ene noget lavere fra 5.4cm til 3.9cm. Dette vil give mere plads til ens CPU køler, hvilket typisk er et problem med større kølere og high-end RAM. Dertil kan der benyttes mere ekstrem køling, så som LN2 på disse RAM, når den røde del af køleprofilen fjernes, til at opnå de højeste overclocks.

Den røde del fjernes ved at skrue de to skruer af i hver side og derefter glide toppen af, som det vises af G.Skill.

Side 1 2 3 næste »


ANNONCE