Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Silverstone SG08

Af Simon Fruergaard | 04-08-2012 | 12507 visninger | 0 kommentarer


Producent: Silverstone
Sponsor: Silverstone
Konstruktion & Design

I dag tager vi fat i et nyt segment ved kabinetanmeldelser, som er ITX kabinetter. Vi starter ud med to forskellige kabinetter fra den populære producent, Silverstone, som er blevet kendt med deres Sugo serie der henvender sig til brugere, som ønsker super køling i et stilrent ITX kabinet. Vi har modtaget den nyeste model, SG08, der tager den gode køling med fra SG07, men i et lidt mere stilrent design.

Når man modtager kassen, bliver man virkelig overrasket over hvor lille det er. Uden på kassen vises der på begge langsider nogle showbilleder og kabinettets specielle features.

Og på den ene side kommer Silverstone med en lille historie omkring kabinettet, samt dens specifikationer og en lille oversigt over, hvor lange reference grafikkort er. Desværre kun sidste generation grafikkort.

Når man får kabinettet ud af kassen bliver man nok først slået af den lille størrelse, og derefter nok af den solide aluminiumsplade, som er foran. HELE 1 cm tyk! Det må siges, at være en tyk front i forhold til mange andre kabinetter. Og den vejer også lidt.

Oppe foran har vi tænd/sluk knap og HDD aktivitets LED. I/O panelet er oppe til højre, som består af to USB 3.0, som tilsluttes internt, samt lyd og mikrofon. Dertil er der i toppen en slim ODD udvidelses port.

På venstre side kommer ens grafikkort til at blive placeret, og her er der rigeligt med lufthuller til at grafikkortet kan trække luft ind. Umiddelbart mangler der noget støvfilter, men det har Silverstone helt styr på, hvilket vi kigger på senere.

Bagtil ses det, at bundkortet kommer til at sidde i bunden og de to PCI udvidelses porte til højre. Over disse kommer strømmen ind, dog sidder PSU’en oppe ved fronten, mens strømmen bliver ledt igennem kabinetter. Lige til venstre for dette sidder reset knappen for at gemme den lidt væk, og helt over til venstre sidder fancontrolleren til den 180 mm Air Penetrator, der sidder i toppen.

Til venstre side er der ventilationshuller, og i toppen er der også ventilationshuller til den AP181 blæser, som sidder der.

I bunden ses det, at kabinettet står på fire gummifødder, og der er ventilationshuller og støvfilter til ens PSU, så den kan trække frisk luft ind fra bunden og smide det varme ud i højre side. Der er også lidt ventilation under grafikkortet.

Side 1 2 3 4 5 næste »