Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 næste »

Gå til:

Bitfenix Prodigy

Af Simon Fruergaard | 16-08-2012 | 19597 visninger | 16 kommentarer


Producent: Bitfenix
Sponsor: Bitfenix
Konstruktion & Design

Så har vi endelig fået fat i det kabinet, som et blevet yderst populært inden det overhovedet kom i butikkerne. Der er selvfølgelig tale om Bitfenix nye ITX kabinet Prodigy. Vi tager et kig på, og om det virkelig er så lækkert, som det lyder til rundt omkring.

Kassen er der ikke gjort det helt store ud af, der er nogle sorte showbilleder af kabinettet med nogle features på den ene side.

Og på den anden side kabinettets specifikationer.

Og her ses så kabinettet. Vi har modtaget den hvide model, som må siges at være kridhvid. Kabinettet fås også i sort, og der går rygter om at Bitfenix måske lancerer Prodigy med flere farver så som rød, orange, blå osv., som var på deres stand ved ComputeX dette år.

Kabinettet er meget stilrent, og det kan ses, at det kun kommer med én 5,25” udvidelses port i fronten. På den venstre side er der ventilationshuller til grafikkortet således, at den kan trække frisk luft ind fra siden. Her havde jeg håbet på noget fjernbart støvfilter, eventuelt et flytbart, som ved Silverstones SG08 kabinet. Derfor kan der nemmere ophobes støv i ens grafikkort.

På den modsatte side finder vi I/O panelet bestående af to USB 3.0, som tilsluttes internt, lyd og mikrofon, HDD aktivitet og power LED samt tænd/sluk knap og reset.

Bagtil ses det, at PSU’en er placeret nede i bunden, hvor der er 180 mm ind, således en 160 mm med lidt god vilje kan presses ind. Ovenover sidder bundkortet vertikalt med to PCI udvidelsesporte til højre, og over bundkortet kan der installeres en 120 mm eller 140 mm blæser, hvor der følger en 120 mm med kabinettet.

I toppen af kabinettet er der et nemt fjernbart støvfilter til de to 120 mm blæsere, som kan installeres. Ligeledes, så har dette kabinet to håndtag i toppen og de samme i bunden. Disse håndtag er lavet af et materiale Bitfenix kalder FyberFlex, der er stærkt, men samtidig yderste fleksibelt. Håndtagene samt fronten er belagt med Bitfenix Softtouch, der får overfladen til føles noget blødere og varmere end fx det stål, som resten af kabinettet er produceret i.

Og her ser vi bunden af kabinettet, som har de to håndtag til at stå på, og som samtidig virker vibrationsdæmpende. Ligeledes er der et fjernbart støvfilter til PSU’en, da det mest optimale er at vende PSU’en, således at den trækker frisk luft ind fra bunden.

Side 1 2 3 4 5 6 næste »