Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Argon 6340A

Af Alexander | 06-08-2012 | 25513 visninger | 5 kommentarer


Producent: Argon
Sponsor: Hi-Fi Klubben
Konstruktion og design

Ligesom de øvrige højttalere fra Argon kommer 6340A i en kedelig hvid papkasse med en stregtegning af højttaleren og lidt overfladisk information. Til gengæld kommer de også med et højttalerkabel (af temmelig tvivlsom kvalitet), på bekostning af opbevaringsposerne til højttalerne og de hvide handsker (en fornuftig byttehandel i mine øjne). Det kan undre at der ikke medfølger et signalkabel, så man kan bruge dem lige så snart man har pakket dem ud, men det er man nødt til at købe separat. Til gengæld er der både minijack- og phonoindgang på bagsiden af højttalerne, ligesom at der er et USB-stik til at oplade din MP3-afspiller/telefon, dog skal det bemærkes at højttaleren ikke kan modtage lyd denne vej, kun sende strøm ud!

Designet er simpelt, og ganske pænt iflg. min kæreste, desværre er der dog ikke umiddelbart mulighed for at hænge dem på væggen. Frontstoffet sidder på en solid ramme, og burde yde tilstrækkelig beskyttelse mod småbørn, selvom kæledyr med klør sikkert vil være igennem det på omtrent 1½ sekund. Samlekvaliteten på højttalerne er ganske hæderlig, og på trods af at der er tale om de billigste højttalere i testen (sammen med Cerwin Vega XD3, der også koster 999,-).

Højttalersættet vi har modtaget har en fejl (Det vides ikke om den kun er til stede på vores sæt) i og med at omkring halv volumen på bagsiden summer højttaleren en del, men skruer man højere op (eller længere ned) dæmpes denne summen, men den er dog hørbar i stille musik over hele volumenområdet. Der er ikke tale om en fejl på indgangen, da denne summen er til stede (og identisk i volumen) både på minijack- og phono-indgangene, og uanset hvilket kilde jeg har sluttet til. Som de eneste i testen følger der i hverken gummifødder eller ben med til disse højttalere, så de er testet stående direkte på skrivebordet.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE