Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Scandyna Micropod SE Active

Af Alexander | 23-08-2012 | 24834 visninger | 0 kommentarer


Producent: Scandyna
Sponsor: Hi-Fi Klubben
Konstruktion og design

I dag kigger vi på Scandynas mindste model: Micropod SE. De små, snemandslignende højttalere med sjove fødder er de mindste vi har testet i vores serie af aktive højttalere, (hvis ikke man tæller fødderne med) og er uden tvivl dem der skiller sig mest ud fra et designmæssigt synspunkt med sin sjove form, og sine gule kevlar-mellemtone/basenheder.

Højttalerne er ikke udstyret med en on/off-knap, men man kan se om de er sluttet til ved at kigge på logoet på den højre højttaler (som er den forstærkeren sidder i), der lyser op hvis de er tændt. Højttalerne er lavet af glossy plastic, med matte metalben. Samlekvaliteten er for så vidt fin, men der er en grim samling i plasticen på siderne, som går hele vejen rundt om højttaleren. Volumenkontrollen sidder på bagsiden og er derfor lidt svær at komme til, hvilket kan være til gene hvis man ofte regulerer på volumen. Højttalerterminalerne er af en mindre god kvalitet end det er tilfældet på deres modstykker fra Argon, men de lader til at være solide nok til normal brug og er i det mindste ikke klemterminaler som det er tilfældet hos Cerwin Vega XD3.

I modsætning til Argon- og Cerwin Vega-højttalerne er strømforsyningen til højttalerne på kablet, som det ses på bærbare computere, frem for indbygget i kabinettet. Det betyder at der er en stor klump på kablet som skal gemmes væk, hvis man vil få det til at se ”clean” ud. Der medfølger både signalkabel (minijack->minijack) og højttalerkabel, samt ”ben” og strømforsyning i kassen. Indpakningen er ikke specielt interessant, da den blot består af en mat sort kasse, med billeder af højttalerne, og lidt tekst omkring dem. Prismæssigt er højttalerne i den tunge ende med en pris på 2199,- på Hifiklubbens hjemmeside, og er derved de næstdyreste højttalere vi har til test (kun overgået af B&W MM-1 til 3699,-).

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE