Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Cerwin Vega XD3

Af Alexander | 27-08-2012 | 16510 visninger | 0 kommentarer


Producent: Cerwin-Vega
Sponsor: Hi-Fi Klubben
Konstruktion og design

I dag kigger vi på Cerwin Vegas bud på et sæt computerhøjttalere: XD3. Æsken de kommer i er ikke særligt spændende, og derfor vil jeg ikke gå videre i dybden med den. Der medfølger de ting der er brug for, for at komme i gang (minijack->phono-kabel, højttalerkabel og strømkabel), og så er der på forhånd monteret en skumgummimåtte under hver højttaler for at forsøge at forhindre at vibrationerne fra højttalerne forplanter sig i bordet de står på.

Højttalerne er lavet i mat plastic, dog er fronten i glossy plastic, og med sorte metalgitre foran begge enheder. Som den eneste højttaler vi har haft til test fra Hifiklubben er det muligt selv at sætte sit præg på lyden, eller rettere: Der sidder en kontakt på bagsiden som styrer om ”Vega Bass” er slået til eller ej. Samlekvaliteten er ikke noget at skrive hjem om, der er en grim samling mellem fronten og resten af kabinettet, og volumenkontrollen sætter sig fast hele tiden, ligesom at lyset i ringen omkring den tilsyneladende kun virker i den ene side.

Derudover er højttalerkablet til den passive højttaler monteret med billige klemterminaler, der ikke just har det bedste ry mht. pålidelighed. På fronten er der udover volumenkontrollen også en lydindgang (minijack) og en udgang til høretelefoner (ligeledes minijack), der deaktiverer højttalerne når der er sat et sæt høretelefoner i.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE