Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Bowers & Wilkins MM-1

Af Alexander | 30-08-2012 | 13866 visninger | 11 kommentarer


Producent: Bowers & Wilkins
Sponsor: Hi-Fi Klubben
Konstruktion og design

Højttalernes indpakning er en pæn sort æske, med et par fancy billeder af højttalerne, men er ekstravagant stor når man ser hvor små højttalerne rent faktisk er! De er samme højde som en ½-liters sodavandsdåse, og ca. 2 cm bredere end en mælkekarton! Toppen og detaljerne er lavet i børstet metal (Aluminium?) og resten af højttaleren er dækket af sort stof, på nær af bunden der er en tyk gummiliste, som isolerer selve højttaleren fra underlaget.

Min første tanke da jeg så dem i ”levende live” var da også at det grænsede til bondefangeri at sælge sådan nogle små legetøjshøjttalere som B&W, og så til 3699,- og jeg gik lidt ud fra at det var salgsgas da ham der stod i butikken da jeg hentede dem hos Hifiklubben sagde at jeg skulle glæde mig til at høre dem.

Tvivlen satte dog ind da jeg prøvede at løfte dem, da de er overraskende tunge i forhold til deres størrelse, alligevel var det et chok første gang jeg satte dem til computeren, og spillede en sang, for der er langt mere lyd i de bittesmå æsker end jeg kunne have forestillet mig! Som de eneste vi har haft til test har de deres eget indbyggede lydkort, og kan sluttes til via USB, så man ikke behøver at sætte sin lid til at ens eget lydkort er tilstrækkeligt godt, men i stedet kan få den samme lydkvalitet uanset hvor man sætter dem til! Jeg har testet det indbyggede lydkort imod mit ASUS Xonar Essence ST og mit onboard-lydkort, og forskellene har ikke været store imellem Xonar-kortet og det indbyggede i MM-1, men ganske fornuftig mellem onboard og MM-1!

Side 1 2 3 4 næste »