Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Ødelæg ikke din Athlon Thunderbird

Af Thomas Eriksen | 21-07-2000 | 14303 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : Ødelæg ikke din Athlon Thunderbird

Der har været skrevet meget godt om de nye AMD Athlon ”Thunderbird” det er alt sammen meget retfærdigt men der findes også dårlige ting ved denne CPU især hvis man vælger den forkerte køler. Nu tænker du måske at hvad kan der ske, computeren starter ikke op og man monterer køleren ordenligt. Forkert. En af de mest hardcore overclockere Kyle fra HardOCP har brændt en 1 GHz Athlon Thunderbird af ved at montere en forkert køler på den.

Der er 2 ting man skal være meget opmærksom på.

1. der sidder 4 gummidutter på selve CPU’en disse skal Stabilicere en køler. Hvis man monterer en forkert køler kan man risikere at køleren ikke får ordenligt kontakt med CPU’en og spørg bare Kyle om hvad der kan ske ved det.
2. En FC-PGA Pentium III eller Celeron er trods det meget ens udseende ikke identiske. Det betyder derfor at du ikke kan bruge de samme kølere på de 2 CPU’er.

Her til baggrunden for denne historie. Som du måske bemærkede for et par dage siden i vores nyhedssektion har jeg en kammerat der har prøvet at montere en Golden Orb til FC-PGA CPU’er på sin nyindkøbte 850 MHz Athlon. Han monterede CPU’en med kølepasta som kontakt mellem CPU og køler drejede køleren på plads og Knas så var den CPU ikke mere værd. Det der skete var at der ikke var nok plads til at montere køleren og den ødelagde lidt af hjørnet af CPU’en.


















Som du kan se på disse billeder mangler der et ganske lille hjørne af CPU’en og det betyder nu at Athlonen ikke virker.

Så hvis du vil købe en Athlon så kan jeg kun sige ”Go for it” men vælg den rigtigt køler og det er under ingen omstændigheder en Golden Orb til FC-PGA CPU’er.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE