Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

SteelSeries Sensei [RAW]

Af Kaare H | 06-09-2012 | 12393 visninger | 4 kommentarer


Producent: SteelSeries
Sponsor: SteelSeries
Design og konstruktion

Markedet for mus er efterhånden blevet kæmpestort, og der kommet meget fokus på, hvorvidt en mus er designet til hverdagsbrug eller gaming. Og lige netop gaming-mus er en kategori, hvor vi finder nogle af de mest avancerede mus til dato.
I dag kigger vi lidt nærmere på Sensei [RAW] fra SteelSeries, en mus der har en høj sensitivitet på op til 5.670 CPI (counts per inch), 8 knapper hvoraf 7 er programmerbare og 2 m ledning.

Starter vi lige med at kigge lidt på kassen, så kommer den i SteelSeries klassiske indpakning, hvor der på forsiden er vist et stort billede af musen, og man kan lige løfte forsiden væk, for at se musen. På indersiden af forsiden sammenlignes Sensei [RAW] med Sensei musen. Dette er fordi [RAW] udgaven vi har modtaget til test er en mindre udgave af Sensei. SteelSeries har kigget lidt på Sensei og alle dens funktioner, og har derefter skåret helt ind til benet, for at komme med et bud på en essentiel gamer-mus, der tilbyder lige nøjagtig de mest basale funktioner, og ikke så meget gejl eller glitter.

Designmæssigt set ligner de to mus hinanden, dog med forskel i materialevalget af musens overflade, og muligheden for at skifte farve på lyset i musen. Sensei [RAW] fås i to udgaver, en mat, gummieret version og en blank, plastic version. Vi har modtaget den matte, gummierede udgave, og den ser altså lækker ud i den matsorte farve, og så føles den rigtig lækker at holde på, da den gummierede overflade er blød.

Med i kassen er der en Quick Start Guide, en mini-brochure over nogle af SteelSeries produkter og et klistermærke.

Sensei [RAW] er designet så den kan bruges af både højre- og venstrehåndede, og der sidder to knapper på hver side af musen, foruden de to normale knapper samt scrollhjul. Lige under scrollhjulet sidder en lille LED samt en knap. Knappen gør det muligt at skifte sensitivitet på musen, og LED’en angiver om funktionen er aktiveret eller ej, og modsat mange andre gamer-mus som tilbyder flere sensitivitetsindstillinger, er der kun to på Sensei [RAW].

Side 1 2 3 4 næste »