Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Wedge Mobile Keyboard

Af Jonas | 08-10-2012 | 15199 visninger | 8 kommentarer


Producent: Microsoft
Sponsor: Microsoft
Konstruktion & Design

I forbindelse med den kommende lancering af Windows 8, har Microsoft valgt at sende en række lækre, nye tastatur- og museprodukter på gaden, som er bygget til at give en mere strømlignende følelse af det nye operativsystem. I denne anmeldelse kigger jeg således nærmere på Microsofts nye top-of-the-line Wedge Mobile keyboard, der lokker med sit spinkle design og trådløse interface. Tastaturet er, ligesom Wedge Touch mouse, henvendt til folk, der går med tankerne om at købe den kommende Microsoft Surface tablet.

Wedge serien er sat til at være Microsofts top-of-the-line serie til den nye generation af operativsystem og tablets. Sammen med Wedge Touch udkommer serien Sculpt, der ligeledes består af et mus- og tastatursæt, som er større end Wedge-serien.

Tastaturet kommer, ligesom Wedge Touch musen, i en lille rød, firkantet æske, som meget, lig Wedge Touch musen, ikke indeholder meget andet end produktet selv. Tastaturet holder en lille størrelse på blot 10.1” bredde og er meget let – på trods af en sølvgrå metalramme udenom tastaturet. Tastaturet selv ser dog ikke ud af meget: med et par standard, flade sorte taster, og selve tasterne er dog også standard plastik og føles ikke af meget kvalitet i sig selv. Selve pladsen er dog brugt til sidste millimeter for at få plads til det hele på det lille tastatur. Desværre kommer tastaturet dog uden numpad, hvilket kan virke som en skuffelse for folk, der er vant til at bruge numpad. Tastaturet er til gengæld utroligt fladt, på trods af at der bagpå sidder en støtteklods, der gør det muligt for tastaturet at stå hævet på et bord, og som samtidigt også huser de to AAA-batterier, der driver tastaturet.

Til tastaturet medfølger en større blok, som kan lægges henover tastaturet, når det ikke skal bruges. Dette beskytter delvist tastaturet mod stød og lignende, når man har det i tasken, og slukker derudover også for tastaturet, når det ikke er i brug. Blokken kan dog bøjes på midten, og ad den vej bruges til at holde din tablet stående, mens du bruger tastaturet til at skrive på din tablet. Meget lig Wedge Touch musen, går tastaturet automatisk i dvale, hvis du slukker computerne, så det er ikke et must at have blokken lagt på tastaturet, hvis du vil slukke tastaturet.

Side 1 2 3 4 næste »