Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Sculpt Touch mouse

Af Jonas | 29-10-2012 | 12269 visninger | 2 kommentarer


Producent: Microsoft
Sponsor: Microsoft
Konstruktion & Design

Med den kommende lancering af Microsoft Surface og Windows 8, har Microsoft sendt deres nye produktlinjer af tilbehør, rettet mod de kommende enheder, på gaden. Med de nye tastatur- og museprodukter har de valgt at holde fokus på at strømligne designet og dermed følelsen af den kommende generation af tablets og operativsystemer. Sculpt-serien kommer, ligesom Wedge-serien, både som tastatur og mus, men er modsat Wedge-serien ikke sigtet mod mest kvalitet og design for pengene, men har i stedet fokus på funktionalitet. I denne anmeldelse er der dog udelukkende fokus på Sculpt Touch-musen.

 
 
Sculpt Touch-musen kommer i samme røde indpakning, som Wedge-serien også kom i, dog er den i fronten pakket i en plastikboble, hvor musen er i fokus. Selve musen kommer i en mørkeblå farve med sølvgrå kanter og sorte sider samt bund. Toppen af musen er prydet af Microsofts navn og hjul-fri scrollwheel. Bagtil på musen finder vi BlueTrack-logoet, mens vi under musen finder powerknappen, bluetoothforbindelsesknappen og batteriklappen.
 
 
 
Musen skal, ligesom Wedge-serien, forbindes til ens computer eller tablet via Bluetooth. Der skal derfor ikke installeres andre drivers, end hvad ens Bluetooth-forbindelse kræver, men Bluetooth er et must at have under alle omstændigheder. Der skal dog to styks AA-batterier i musen for, at den virker. De sættes i klappen under selve musen. Musen kan bruges til alle nyere Windows-versioner (Vista ikke inkluderet), nyere Mac OS-versioner og enkelte Android-versioner.
 
 
Da Sculpt Touch mouse kommer med samme BlueTrack-teknologi som Wedge Touch-musen, finder man aldrig problemer med at bruge musen, lige meget hvilket underlag, man bruger til den.

Side 1 2 3 4 næste »