Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Bowers & Wilkins Z2

Af Kaare H | 15-11-2013 | 15280 visninger | 0 kommentarer


Producent: Bowers & Wilkins
Sponsor: Hi-Fi Klubben
Introduktion

Sounddocks er meget udbredte på markedet i dag, og der findes snart ikke længere en producent som ikke har lavet enten en lille højttalerdock eller et helt anlæg som har en dock tilknyttet, men hvor stort set alle docks og anlæg med docking-muligheder er med Apples 30-pin connector, så er der stadig ikke mange som har taget den nye Lightning connector til sig. Dette har britiske B&W besluttet sig for at ændre på, og hvis der er noget B&W har styr på, så er det lyd. Derfor er mine forventning til Z2 også tilsvarende høje, for hvor meget lyd kan den lille dock egentlig frembringe?

Kassen og dens indhold

Kassen er meget stilren i dens matsorte design. På forsiden er der et stort billede af selve højttaleren hvor den er vist sammen med en sort iPhone 5 samt ellers logo og navn på docken, samt AirPlay ikonet. På den ene af siderne samt bagsiden står der lidt om hhv. Bowers & Wilkins og om selve Z2 docken. På den sidste side står der lidt omkring selve docken og dens standarder, samt at der ikke medfølger en iPhone 5 til docken.

Inde i kassen finder vi først og fremmest lidt manualer og quick-startguider, en strømforsyning, et dansk og et UK strømkabel og en fjernbetjening, som i øvrigt er magen til den som bruges til MM-1 højttalerne, og selvfølgelig selve docken, godt beskyttet af to store flamingo-plader, formstøbt efter dockens form.

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE