Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Western Digital Red 2,5"

Af Kaare H | 20-12-2013 | 20075 visninger | 0 kommentarer


Producent: Western Digital
Sponsor: Western Digital
Introduktion

Western Digital har været på markedet for harddiske i lang tid, og er i dag en af de største producenter af harddiske, hvis ikke den største, og de blev kun større dengang de opkøbte Hitachis afdeling for harddiske, en afdeling Hitachi havde købt af IBM.

Western Digital har igennem længere tid ført tre serier af harddiske inden for slutbruger-segmentet; Green, Blue og Black. Deres Green serie er kendetegnet ved at diskene ikke har en fast spindelhastighed, men derimod variabel, at disken meget hurtigt går i dvale når der ikke er aktivitet på den og dermed en yderst strømbesparende affære. Til gengæld så er den heller ikke lavet til at køre i døgndrift, men kun et par timer om dagen. Ydermere er Green trods alt den mindste af alle serierne, så derfor er det også den med færrest features, og samtidig den som anbefales normale hverdagsbrugere at anvende i deres computere.

WD Blue er mere henvendt til brug i kontormaskiner og er derfor designet til at køre i flere timer af gangen, dog med 7200 rpm spindelhastighed. Man finder lidt flere features i WD Blue sammenlignet med WD Green men ellers er deres specifikationer meget lig hinanden.

WD Black er topserien, og den er henvendt til entusiaster samt dem som gerne vil have absolut mest ydelse. Diskene er tiltænkt dem som har brug for at læse og skrive meget store mængder data, dette kan eks. være videofiler der skal redigeres i. Diskene kører med de klassiske 7200 omdrejninger i minuttet, og samtidig er diskene også udstyret med flest features, som eks. dual-core processor, vibrations kontrol (disken kompenserer for indkomne vibrationer fra eks. blæsere) samt beskyttelse mod datakorruption. WD Black er som sagt en high performance disk, og den er designet til at køre under fuld belastning i mange timer af gangen, men de er stadig ikke designet til døgndrift.

Hertil kommer en fjerde serie af diske fra Western Digital, nemlig Red. Diskene er designet til at køre 24/7 i NAS- og RAID-miljøer, hvor der er brug for at disken altid er tændt, også selvom der ikke nødvendigvis er aktivitet på den. WD har taget den variable spindelhastighed fra Green-serien, kombineret den med den store cache fra Black serien på de 64 MB, og tillagt disken stabiliteten og driftssikkerheden fra deres professionelle line-up af harddiske.

Vi skal i dag kigge på et af de absolut nyeste skud på stammen i Red-serien, nemlig deres 2,5” disk med en lagerkapacitet på 1 TB.

Kassen og dens indhold

Harddisken jeg har modtaget er i en bulk edition, og der er derfor kun selve harddisken en antistatisk pose, og disken ligner til forveksling i hvilken som helst anden 2,5” harddisk.

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE