Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

GAMDIAS Apollo

Af Jonas | 12-03-2014 | 34340 visninger | 5 kommentarer


Producent: GAMDIAS
Sponsor: GAMDIAS
Introduktion

Vi har denne gang fået fat i en ny gaming mus fra producenten GAMDIAS, som har sendt os deres nye Apollo mus. Musen, samt andre af GAMDIAS produkter, er opkaldt efter gamle græske guder.

GAMDIAS er ikke et navn man har hørt så meget til herhjemme, og det relativt nystartede firma er dog også først for nyligt kommet til det danske marked. De har på nuværende tidspunkt et mindre udvalg af forskelligt gaming gear, som er tilgængeligt i danske webshops.

Musen selv kommer i en hvid kasse der har GAMDIAS logoet som underliggende tekstur over hele fladen. Selve musen er illustreret på forsiden, inklusive en kort liste over nogle af de forskellige features som musen tilbyder.

På bagsiden af kassen bliver der gået lidt mere i dybden med musen, dens features og hvad den ellers har at tilbyde.

Selve pakken indeholder ikke voldsomt meget. Udover selve musen findes der en kort manual til musen, og et sæt logo-klistermærker. Musen selv kommer adskilt fra dens palm-grip, som er aftagelig, og gør at man nemt kan skifte mellem fingertip-grip, eller claw/palm grip.

Kablingen på musen er fornuftigt lavet med sleevede kabler, så der er mindre chancer for at slide hul på ledningen. Det er dog stadig en relativ tynd ledning.

Musen virker som den skal ud af kassen, men skal man have hele oplevelsen med på musen skal man dog ind og hente HERA kontrolpanelet på GAMDIAS hjemmeside. HERA kontrolpanelet fungerer lidt som pendant til blandt andet Logitech Gaming Software, hvor du kan holde kontrol med alle dine GAMDIAS produkter, og dertilhørende profiler.

Side 1 2 3 4 5 næste »