Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Bose AE2w

Af Casper Madsen | 02-06-2014 | 29183 visninger | 3 kommentarer


Producent: Bose
Sponsor: Bose
Produktet

I denne omgang har vi fået et par Bose AE2w trådløse hovedtelefoner til test. Det skal dog bemærkes at hvis man fjerner Bluetooth modulet kan man via et tilkøbt kabel også bruge det som et par trådede høretelefoner.

Gennemgang

Som nævnt i indledningen så er det et par trådløse hovedtelefoner, som bruger Bluetooth, vi har med at gøre i denne omgang, og det er ganske praktisk at man har mulighed for at fjerne Bluetooth-modulet i tilfælde af at man løber tør for strøm eller bare gerne vil bruge trådede hovedtelefoner. Det er dog et tilkøb man skal gøre, men dog ganske praktisk.

Udover selve hovedtelefonerne så medfølger der et micro-usb kabel. Det er rart at se at der bruges industri-standard kabler, så man nemt kan finde sig en ven med en smartphone og bruge dennes kabel til at lade sine høretelefoner op.

Det hele kan pakkes ned i en stofpose der medfølger i pakken. Til den pris kunne man dog godt ønske sig at der fulgte en lidt mere hård kasse med, som der følger med til fx QC15 fra Bose.

Kigger vi på selve Bluetooth modulet så er der en skydeknap til at tænde og slukke for hovedtelefonerne, en volume op- og nedknap og øverst på Bluetooth modulet finder man en multifunktionsknap. Disse 3 knapper kan bruges til at styre musik eller filmafspilningen, og ændre funktioner under et opkald. Selve Bluetooth modulet indeholder selvsagt også en mikrofon som netop er anvendelig under opkald.

Side 1 2 næste »