Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »

Gå til:

XMG P303

Af Daniel M. Jensen | 01-10-2014 | 37833 visninger | 7 kommentarer


Producent: XMG
Sponsor: XMG
Introduktion

Det er efterhånden et par dage siden vi sidst så et laptop review på HardwareOnline.dk, men det skal der fluks laves om på. Denne gang er det den lille fikse P303 fra tyske XMG som vi har haft fingrene dybt nede i, og det har generelt været en fornøjelse. Men som altid, så har jeg naturligvis et par ting at sætte mine fingre på, da jeg er så evigt svær at tilfredsstille 100%.

XMG benytter Clevo som vi kender fra bla MM-vision, så designet er ret ens ift det vi er blevet bekendt med. Det er ingen Zenbook, eller en Macbook for den sags skyld for dem som har den slags tendenser, og kan godt virke lidt klodset og bulky.

Efterhånden ser vi disse laptops blive tyndere og mindre, mens specifikationerne går i den absolut modsatte retning, og bliver kun mere og mere juicy. For blot 5-6 år siden var en gaming laptop noget som fyldte 17” eller mere, vejede på den forkerte side af 5 kg, og så holdt den sjældent strøm i ret lang tid. Dette billede har dog i dag ændret sig ret meget, og vi ser de her små laptops, som kan agere både som en god allrounder, være fleksibel og kan tages med på farten, men kan stadig vise at de har mere end blot en lille 2-takts motor under hjelmen, når man beder dem om faktisk at lave noget.

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »


ANNONCE