Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Razer BlackWidow Chroma

Af Thomas Eriksen | 17-02-2015 | 52439 visninger | 0 kommentarer


Producent: Razer
Sponsor: Razer
Introduktion

Introduktion

Det er ikke så længe siden at jeg kiggede på hhv. Razer Kraken Chroma eller Razer DeathAdder Chroma, og denne gang er det så sidste produkt i den nuværende linje af Chroma-produkter, nemlig BlackWidow tastaturet. Jeg har allerede set på det i to andre udgaver, nemlig BlackWidow Ultimate Legacy og BlackWidow Ultimate Battlefield 4. Hvad er det så, som gør Chroma anderledes ud over lyseffekterne som vi også har sat på de andre Chroma-produkter?

I sammenligning med de BlackWidow tastaturer jeg allerede har testet, så var de begge udstyret med MX Cherry Blue mekaniske kontakter, altså den mest larmende, og mest komplicerede, af alle Cherrys kontakt-typer, men også en af de tungeste, med en påkrævet aktiveringsstyrke på 50 gram, kun overgået af MX Black, der kræver hele 60 gram for at aktiveres. Razer har haft travlt, meget travlt faktisk, for de har udviklet deres egne mekaniske kontakter, og det er også dem der er blevet brugt til BlackWidow Chroma. Udgaven jeg har fået til test hedder ”clicky”, og som navnet antyder er det en kontakt der larmer. Den minder meget om Cherry Blue i lyden, og aktiveringskraften til kontakterne er da også på 50 gram, men her stopper lighederne så også mellem de to kontakter.

Razers taster aktiverer nemlig allerede efter bare 1,9 ±0,4 mm vandring, hvor de fleste andre mekaniske taster først aktiverer efter 2,2 ±0,6 mm vandring, og ligesom aktiveringspunktet er flyttet, så er reset-punktet også markant anderledes, Razer Green Switch (clicky) nulstiller efter bare 0,4 mm, hvor en standard mekanisk tast nulstiller efter 0,7 mm. Det betyder ganske enkelt, at tasterne aktiveres betydeligt hurtigere end normale mekaniske taster, og de nulstiller endnu hurtigere, så et er endnu nemmere at lave mange, gentagne tastetryk efter hinanden, noget som særligt professionelle StarCraft II spillere udnytter meget.

'

Razer lover yderligere, at kontakterne skulle holde til op mod 60 millioner tastetryk, hvilket skulle være op til 10 millioner flere tryk, end normale mekaniske taster skulle være i stand til.

Side 1 2 3 4 5 næste »