Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

CMStorm Novatouch TKL

Af Kenneth | 05-04-2015 | 50659 visninger | 0 kommentarer

Indledning

Så er det tid til min første anmeldelse her på HardwareOnline.dk, og det har jeg glædet mig utroligt meget til, efter en pause fra anmelderiet. Og hvordan kan man starte sin debut bedre, end med et superlækkert og innovativt produkt fra Cooler Masters datterselskab CMStorm, i form af keyboadet CMStorm Novatouch TKL?
Nu sidder du måske og tænker, at keyboard og innovation måske ikke hænger helt så godt sammen – og langt hen ad vejen vil jeg give dig ret. Men CMStorm har altså alligevel formået, at få proppet innovation ind i dette keyboard i form af de switches det benytter. Det er nemlig hverken rubber dome switches (som nok er mest kendt fra producenten Topre) eller mekaniske (Som er mest kendt fra producenten Cherry)– men en form for kombination af de to. Og hvordan det virker vil jeg selvfølgelig komme lidt nærmere ind på senere i anmeldelsen. Men for, at sammenligne med en mekanisk switch, så har denne switch en påkrævet aktiveringsstyrke på 45gr, og 4 mm vandring – men aktiveringspunktet kommer allerede efter kun 1 mm. Så har man lidt, at sætte det op imod.


Ydermere kan jeg fortælle, at du kan bruge Cherry MX key caps til dette keyboard, hvilket gør at du uden problemer kan customise dit keyboard som du har lyst til.

Side 1 2 3 4 5 næste »