Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Gigabyte P37X v5

Af Thomas Eriksen | 18-02-2016 | 32887 visninger | 1 kommentarer


Producent: GIGABYTE
Sponsor: GIGABYTE
Design og tilslutnings muligheder

Gigabyte er en af de gamle bundkort, producenter og er nok stadig mest kendt for deres bundkort. Gigabyte har dog i mange år produceret en hel del andre produkter incl bærbare computere, men det har dog primært været i den billige ende både, hvad angår kvalitet og hardware. Gigabyte har dog indset, at der er et godt marked i High end bærbare, og de forsøger nu og følge ASUS og MSI ind på markedet for highend bærbare computere. Det gør de både med deres dedikerede Aurous brand, som udelukkende går efter at lave high-end bærbare produkter, men også via Gigabyte Navnet. Det er netop en Gigabyte bærbare computer, vi har til test i dag. Jeg har nemlig fået tilsendt deres største 17” gaming, bærbar med en skylake I7 6700HQ processor 16 GB RAM og et Geforce 980m. Men det mest imponerende er, at det hele er pakket ind i en kun 22½ mm tyk og 2,8 kg tung bærbar.


 
Design.
 
Der er ingen vej, uden om at en 17” bærbar aldrig bliver lille og nem at håndtere, men derfor kan den jo godt være pæn. Pæn er netop, hvad jeg synes om P37X v5 er, for det er en rigtig stilren bærbar, som klart appellerer til den mere voksne del af gamer segmentet. Altså dem af os, som stadig godt vil spille de nyeste spil, men som ikke har lyst til et kæmpe skrummel af en bærbar, der skriger teenager langt væk. Ikke at der er noget galt i at være teenager :-)

I stedet har Gigabyte valgt den langt mere afdæmpede stil med store, rene flader og et simpelt design. Det tiltaler personligt mig meget mere, og selvom det er et fysisk stor bærbar, så er det ikke en, som man ikke kunne bruge på en arbejdsplads uden at vække opsigt. Materiale valget er aluminium på oversiden af ”låget” og plastik på de andre flader.

Tilslutningsmuligheder.

En ting som jeg virkeligt godt kunne lide ved P37X v5 var udvalget af porte og opgraderings muligheder. Lad os starte med portene på skærm siden har den VGA, Displayport mini og HDMI 2,0 udgang. Den har desuden 3 USB 3,0 porte og en USB 3,1 type c port, derudover er der naturligvis porte til hovedtelefoner, mikrofon og SD kort læser.
Det var alle de eksterne ting for der er også et par interne muligheder, P37X v5 er nemlig udstyret med 2 M2 porte så det er muligt at montere mere end en harddisk men som om det ikke var nok har den også et udskifteligt DVD drev som også kan erstattes med en harddisk ved at bruge den medfølgende ramme eller man kan tage den helt ud og spare 100 gram på vægten.

Så der er god mulighed for at tilslutte de ting der er behov for.Specifikationer.Som du kan se er der absolut ingenting at klage over når det kommer til specifikationerne, der er kort sagt stoppet stort set alt hvad man kan ønske sig ind i denne kompakte bærbare.
 

Side 1 2 3 4 5 næste »