Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Gigabyte P34W v5

Af Thomas Eriksen | 26-04-2016 | 26905 visninger | 1 kommentarer


Producent: Gigabyte
Sponsor: GIGABYTE
Design og tilslutnings muligheder

I februar havde jeg fornøjelsen af at teste Gigabyte P37X v5, en 17” gamer bærbar med Geforce 980m, I7-6700HQ skylake CPU og alt man ellers kommer i en moderne bærbar. Jeg var begejstret over ydelsen og så selvom jeg synes at den var for stor til praktisk brug. Gigabyte lyttede til mig og derfor sendte de deres P34W v5 som er en 14” bærbar med næsten de samme specifikationer som P37X v5. Den er stadig udstyret med I7-6700HQ skylake CPU og har både en M.2 harddisk på 128 GB og en mekanisk disk i 1 TB. Det eneste der ikke er blevet plads til i denne meget mere kompakte model er Geforce 980m og det optiske drev som de færreste bruger idag. P34W V5 er i stedet udstyret med et Geforce 970m hvilket stadig er en rigtig kraftig GPU og som vil være nok til de flestes spil forbrug.Design.

Designet på P34W V5 minder rigtigt meget om det vi så på P37X, der er altså tale om et stilrent design som på mange områder minder om det man ville forvente af en business bærbar. Det vil sige rene linjer og et meget slankt design. Som tidligere kan jeg ikke lade være med at sammenligne med min Thinkpad T440 jeg bruger på arbejdet. På alle områder matcher Gigabyte P34W V5 de fysiske dimensioner og designet har efter min mening det rette minimalistiske snit.

Om det er godt at designet er holdt så neutralt som det er må være en personlig vurdering, men jeg kan lide det.

Tilslutningsmuligheder

En ting som jeg virkeligt godt kunne lide ved P37X v5  var udvalget af porte og opgraderings muligheder. P34W V5 er nummeret mindre men har næsten det samme antal porte. Lad os kigge på den. Den har 2 skærm udtag et D-SUB stik og en HDMI 2,0 udgang. Den har desuden 3 USB 3,0 porte og en USB 3,1 type c port, derudover er der naturligvis porte til hovedtelefon/mikrofon og SD kort læser.At den har VGA udgang synes jeg dog er ærgerligt da det ville være meget mere anvendeligt med en displayport udgang til moderne skærme. Især er det ærgerligt hvis man gerne ville slutte mere end en ekstern skærm til computeren for der nytter det ikke noget med D-Sub stik.Specifikationer.

 

Side 1 2 3 4 5 næste »