Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Teclast X80 Pro

Af Thomas Eriksen | 13-06-2016 | 14537 visninger | 2 kommentarer


Producent: Teclast
Sponsor: GearBest.com
Introduktion

Mobile produkter er i dag at finde alle steder og rigtigt mange mennesker har intet imod at bruge rigtigt mange penge på en ny telefon eller Tablet. Det er nærmest blevet en livsstil statement at man er med på moden. Men der findes også mange mennesker som finder det tåbeligt at bruge så mange penge på at stykke elektronik som er forældet til næste år. Derfor har vi taget et kig på en Tablet, Teclast X80 Pro som vi har fået fra Gearbest.com, som har specialiseret sig i at sælge produkter fra kinesiske producenter.
Specifikationer
CPU: Intel Atom X5-Z8300 Quad Core 1.44GHz (up to 1.84GHz)
GPU: Intel HD Graphic Gen8 processor
RAM + ROM: 2GB + 32GB
SD card: Up to 32GB
8 inch screen: 1920 x 1200 WUXGA IPS screen
Bluetooth 4.0
HDMI output
Other functions: WiFi/MP3/MP4/Calendar/Calculator supported
OS: Windows 10 + Android 5.1 Version
Når jeg tager specifikationerne med her I introen så skyldes det den lille detalje at der bade er Android 5,1 og windows 10 installeret på Teclast X80 Pro. Vi har altså med en potentiel multimaskine at gøre her og så har jeg ikke engang nævnt det bedste som er at den lige nu koster omkring 700 kr leveret fra europæisk lager.

Første indtryk.

Pakken jeg modtog fra Gearbest.com var ikke overvældende og det er tydeligt at Teclast X80 Pro ikke skal markedsføres på overdådig kvalitet af indpakningen. Som positiv ting skal jeg dog nævne at kassen føles solid nok til at ikke frygte at den har været mast i posten. Inden i pakken finder vi X80 Pro 2 kabler (strøm og HDMI) og en række manualer primært skrevet på kinesisk. Der følger ingen oplader med men hvilket hjem har ikke efterhånden de første 5-10 stykker liggende allerede.


 
Da jeg får X80 Pro i hånden bemærker jeg at den er lidt tykkere end de fleste andre tablets jeg har haft i hånden de sidste par år. Det næste jeg bemærker er at plastikken føles billig, forstået på den måde at det flekser og ikke føles særligt spænende at røre ved.
 
Nå men en ting er jo hvordan X80 Pro er at røre ved det men det er jo ikke det der er det primære for det er ikke nogen stor overraskelse at et produkt der koster omkring 600 kr er lavet af billigere materialer end min 6000+ kr Samsung S7 edge. Jeg starter med at boote ind i Android som er version 5.1 og umiddelbart føles den ikke som en billig tablet når vi kigger på hastigheden og skærmen er også ganske rimelig. Herefter bootede jeg X80 Pro ind i Windows 10 og jeg må indrømme at det er utroligt praktisk at have en fuld windows med i en tablet og med et bluetooth tastatur kan man faktisk godt lave lidt arbejde på denne lille kompakte enhed.Men lad mig kigge lidt dybere på den.


 

Side 1 2 næste »