Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 næste »

Gå til:

GAMDIAS Hades

Af Jonas | 08-09-2016 | 13703 visninger | 0 kommentarer


Producent: GAMDIAS
Sponsor: GAMDIAS
Introduktion

I denne omgang har vi fået fat i en ny pulje produkter fra gaming-brandet GAMDIAS. GAM står for ”Gaming in Motion” og DIAS er det latinske navn for ordet gud. GAMDIAS opkalder af samme grund deres produkter efter græske guder, hvilket de også har brugt som inspiration for design og brand.

I denne omgang kigger vi på GAMDIAS Hades, som er en gaming mus. Musen slår sig på at være ambidekstral, 8 makroknapper, og en DPI på 8200. Musen kommer i 2 forskellige udgaver, en optisk model og en laser model. I denne anmeldelse kigger vi på laser modellen.

Musen er set til 333DKK i danske webshops.

GAMDIAS Hades er testet samtidigt med GAMDIAS Hermes Ultimate tastaturet. Da testeren tidligere har haft testet en anden GAMDIAS mus, GAMDIAS Apollo, bliver der draget nogle sammenligninger mellem disse to.
 

Indpakning & Indhold

Selve musen kommer udsmykket på samme måde som andre GAMDIAS produkter, hvidt design med deres gyldne rammer på bagsiden, og diverse udsmykninger af deres logo. Forsiden byder kort på hvad musen har at tilbyde, mens bagsiden går mere i dybden med hvad musens specifikationer er.

Ved udpakning af musen finder man først og fremmest manualen og et par stickers som falder ud fra hulrummet bag musen. Selve musen er pakket ind under en plastik skal, og ligger sammen med side pladerne til musen.

Side pladerne er tilbehør til musen, som gør det muligt at skifte imellem hvordan musen skal ligge i ens hånd. Man har 3 muligheder, en hvor musen går meget ud mod bunden som også kan ses på nogle af Mad Catz modeller, en lidt mere diskret end som nogen er mere vandt til fra diverse Logitech modeller, og en der ligger helt tæt til musen som man kender det fra blandt andet Steelseries og Razer muse. Pladerne kommer dog på intet tidspunkt lige så langt ud, som man kender dem på Ouroboros eller G502.

Musen selv kommer med et sleeved USB kabel, og et par standard side pladder monteret. Udskiftning af pladerne er en relativt nem fornøjelse, da de blot sidder fast med små magnetiske knapper.

Side 1 2 3 næste »