Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Corsair Gaming K95 RGB

Af Heini Nielsen | 05-10-2016 | 22592 visninger | 0 kommentarer


Producent: Corsair
Sponsor: Labteck Data
Introduktion

Vi har denne gang fået mulighed for at teste Corsair's ultimate gaming tastetur nemlig et k95 RGB Cherry Mx Red som er toppen af poppen fra Corsair og jeg kan sige allerede nu, at det skuffer bestemt ikke.


K95 gaming er en opdateret version af Corsair’s Vengeance K90. Den store forskel på de 2 tastaturer udover et kortere navn er at K95 har RGB taster.. det vil sige, at du kan skifte farve på nærmest alle tasterne, som du ønsker. Det er kun dit hjerte, der bestemmer hvordan du vil designe dit tastatur i fortryllende farve kombinationer.  

K95 udgaven kan fås med Cherry mx red key switches og mx Brown key udgave 

Design og konstruktion/funktioner

Lad os pakke ud for herligheden med det samme og se hvad der gemmer sig i kassen
 
I kassen finder vi kun lige det man skal bruge, nemlig selve tastaturet, en bundplade og en meget lille bruger manual selve driveren finder man på Corsair’s egen hjemmesideTastaturet er 502mm lang 163 mm bredt og 24mm tyk og vejer 1.4 kg
Det er i sort anodiseret børstet aluminium.

Rettere sagt så får du får et imponerende udseende, robust holdbarhed og et tastatur. Det er designet til masser af action, men det er også et større tastatur

Tastaturet er kablet og det har hele 2 usb stik. Hvis du har en 2,0 port, så skal du benytte begge stik, men hvis du slutter den til en 3,0 port behøver du kun bruge det ene. På bagsiden finder vi en switch, som man skifte mellem hvor hurtige tasterne skal reagere lige fra ms 1 til 8ms. Hvis man skubber den helt over får man muligheden for at opdatere selve biosen i tastaturet. Det lille hul man ser, er til at resette biosen med.

Til venstre på tastaturet finder vi hele 18 G taster, som er lige til at programmere efter eget behov. Det er en rigtig dejlig ting, at have hurtige genveje lige ved hånden som mange gamere sætter stor pris på.  

Lige oven over finder vi MR knapperne, de er designet til at skifte mellem 3 forskellige farve kombinationer, som igen du helt selv bestemmer over hvordan de skal være.

Ser vi til højre på tastaturet finder vi noget som jeg selv er rigtig glad for nemlig ”multimedie taster”. Den primære knap er en volumen roll knap i aluminium og som udstråler et den er lavet til at blive brugt. Lige ved siden af finder vi en mute knap lige under finder vi 4 medie knapper til at start, stop og spole frem i eksempelvis i film programmer eller musik. Igen et stort plus til de tidspunkter hvor man måske ikke lige spiller. Endeligt er der en knap til at indstille lysstyrken på i tastaturet i 3 styrker og en låse knap til Windows tasterne

Side 1 2 næste »


ANNONCE