Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Chuwi Vi10 Plus

Af Thomas Eriksen | 27-10-2016 | 18430 visninger | 0 kommentarer


Producent: CHUWI
Sponsor: Gearbect.com
Introduktion

Vi har tidligere kigget på en billig ”kina tablet” og da der var tale om en af de billigere små tablets har ni nu taget et kig på en lidt større model. Vi har nemlig modtaget en Chuwi VI10 Plus til test fra Gearbest.com. Der er tale om en fuld størrelses tablet på 10,8 tommer som teknisk ligner den Teclast X80 Pro vi tidligere kiggede på. Men er der mere og inde end blot størrelsen? Jo der er en ting nemlig OS, Chuwi VI10 Pro er udstyret med RemixOS 2,0 hvad det betyder kommer vi ind på senere.
 


Specifikationer

Intel Cherry Trail Z8300 64bit Quad Core 1.44GHz, up to 1.84GHz
2GB DDR3L RAM for Advanced Multitasking
32GB eMMC ROM Storage Capacity
10.8 inch IPS Touch Screen with 1920 x 1280 Resolution
Battery Capacity(mAh): 3.7V/8400mAh 
SD card: Up to 128 GB
Bluetooth 4.0
HDMI output
OS: Remix OS 2.0 OS
Product size: 27.64 x 18.48 x 0.88 cm
Product weight: 0.686 kg 
Hvis du husker specifikationerne fra X80 Pro så vil du opdage at der er tale om nøjagtig same hardware medundtagelse af skærmen og batteriet. Vi kan derfor forvente ligende ydelse.

Første indtryk

Som med Teclast X80 Pro er pakken man modtager ikke imponerende. Der er ikke kræset om indpakningen som bærer præg af at den ikke skal stå på hylderne i fysiske varehuse og lokke kunderne til. Kassen tejener alene formålet af få produktet sikkert frem og det klarede den uden problemer. Det sparsomelige går igen når man åbner kassen for der er intet andet end et par små ”manualer” tablet samt oplader og kabel hertil. Der er altså intet tilbehør af nogen slags.
En ting skal dog nævnes og det er at kablet til opladeren er Type-C og at opladeren er på 3,0 A, så den benytter ikke kun Type-C men har også en relativt kraftig lader med i pakken.Efter at have tavet VI10 Pro i hånden føles det med det samme at det er en anden fornøjelse end den tidligere model. Dels vejer den noget mere men det er jo naturligt da der trods alt er tale om en noget større tablet. Byggekvaliteten har også fået et alvorligt hak opad og kabinettet er lavet af et stykke aluminium, hvilket virkeligt får kvalitetsfølelsen til at skyde i vejret. Men man mærker også hurtigt at det ikke er den letteste sag den vejer også lige omkring 200 gram mere end den Ipad Air som min datter har lige som den er lidt tykkere.
 
 
Det er dog lidt skår i glæden, for efter at jeg havde brugt den i et par dage lagde jeg den til side og havde ikke tid til at kigge på den før jeg tog fat i at skrive artiklen 14 dage senere. Her opdagede jeg til min store overraskelse at den havde fået store ridser i bag pladen. Jeg har givet ikke passet specielt på den og den lå i en uges tid på køkkenbordet sammen med andre ting. Her er den blevet flyttet rundt og ting har været lagt oven på den. Men ikke i en grad hvor jeg normalt ville forvente ridser. Hvad jeg har ramt for at lave den store ridse jeg kan ikke lige sige, men de små burde ikke være kommet så nemt. Det er som om at der mangler lidt hærdning eller en beskyttende overflade.Skærmen

Med sin størrelse på 10,8” er der her tale om en tablet med en rigtig god og stor skærm som tilmed er dejlig lysstærk. Jeg kunne fint bruge den udendørs og selvom årstiden ikke just giver det skarpeste lys er jeg sikker på at den også kan klare det til sommer. Betragtningsvinklen er også helt i orden. Da jeg modtog den var skærmen monteret med en beskyttelses film og den er lige rigeligt modtagelig overfor fedtfingre, men rart at skærmen i det mindste er beskyttet mod ridser.
 

Side 1 2 næste »