Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Ozone Strike Pro Cherry Mx Red

Af Thomas Eriksen | 20-12-2016 | 18140 visninger | 2 kommentarer


Producent: Ozone
Sponsor: s
Introduktion

I dag skal vi se på et mekanisk tastatur fra Ozone,, nemlig et  Ozone Strike Pro Cherry Mx Red. Jeg havde  ikke så meget kendskab til Ozone og deres produkter, formentlig fordi man læser og hører mest om Corsair, Razer Logitech og Roccat, men det gør absolut ikke Ozone mindre værd som produkt, så jeg var meget spændt på at se hvordan Ozone Strike Pro kunne måle sig med andre tastaturer.
Kassen og indhold 
 
Lad os pakke ud for herligheden med det samme, og se hvad Ozone har udviklet til os.I kassen finder vi kun lige forventede, nemlig tastatur , software cd, manual og et pænt gaming sticker, som nogen ville sætte pris på at få. Derudover er der et par gummi fødder. Altså ikke noget om skiller sig markant ud af mængden.  


 
 
Design og konstruktion/funktioner
 
Når vi ser på selve designet af tastaturet så er jeg lidt overrasket over, at de har valgt at være tilbageholdende med det, da det minder utroligt meget om et helt almindeligt tastatur, dette er efter min mening meget ærgerligt, da forventningen til det er højere. Samtidigt har de valgt at kalde tastaturet for strike pro, hvilket allerede her giver mig en forventning om et tastatur, der udstråler mere lir og pral, men skuffende har Ozone valgt at gøre det mere stilrent.

På tastaturet finder vi en dejlig blød bundplade til at støtte håndleddene på, den går dog ikke så langt ned og man kan ikke fjerne den, da den er integreret i tastaturet. Dette er umiddelbart ikke et problem for mig, men forestiller mig at der er andre der vil foretrække en længere bundplade. Tastaturet virker lille af et gaming tastatur at være, da der mangler dedikerede makro taster og det kan blive et problem, hvis man er vant til flere. Strike Pro sparer nemlig plads ved at begrænse antallet af makro taster til seks som deles med funktionstasterne der ligger mellem alfa og numerisk tastatur.   Multimedie tasterne er ligeledes en integreret del af tastaturet, ulempen ved disse integrerede taster er, at du skal aktivere dem ved at holde "O3 " -knappen nede og derefter trykke på dem. Dette er hovedsagligt noget man ser ved de bærbare computere. Man har desuden mulighed for at slå "Gaming mode" til, ved at trykke på "O 3 og Print Screen-tasten, hvilket vil deaktivere Windows-tasten dette er en funktion som mange gamere sætter stor pris på. Endeligt kan justere tastaturets responstid og polling rate fra tastaturet, ved hjælp af "Ozone" tasten. Når man ser på belysningen, så har Ozone valgt at give baggrundslys på "Q, W, E, A, S, D" og de retningsbestemte taster lyser rødt. For dem der kan lide rød, er det bare super fedt!! Ulempen er bare, at det på ingen måde kan slås fra. Ved de andre taster har Ozone valgt at give en blød hvid baggrundsbelysning, her vil det passe fint for nogen, men set fra mit synspunkt er det en skam at man ikke kan skifte farven på dem. Det eneste man kan gøre er at skifte farve styrke i 3 niveauer, vælge at slukke lyset på tastaturet eller bare have lyset tændt i de røde taster, man er altså meget begrænset.Som tidligere nævnt er der 6 makrotaster som kan programmere individuelt. 6 Makrotaster er ikke særligt meget på et gamer tastatur og det står ret klart at dette tastatur nok mere retter sig mod folk der spiller FPS spil end MMO. Tasterne er nemlig ikke dedikerede og sidder også upraktisk placeret over piletasterne. Så i praksis kan det være svært at bruge dem samtidig med man spiller. Det virker faktisk lidt som en eftertanke for at kunne give den mærkatet ”Gamer”.

Du har dog mulighed for at lave 5 profiler, med de 6 makroer taster, hvilket er en rigtig god ide. Men da der ikke findes en tast på tastaturet, hvor man kunne skifte mellem de 5 profiler skal alle ændringer foretages via softwaren. Det er en skam, da Ozone kunne have valgt at bruge en multimedie tast til at skifte imellem profilerne og samtidig gjort det mere brugervenligt.

Men lad os kigge lidt mere på tastaturet og se om vi kan finde andre ting; hvis vi kigger på siden af tastaturet, så finder vi 2 ekstra dejlige ting; vi finder nemlig en usb 2,0 udgang, en mikrofon og en høretelefon udgang. Dette er en rigtig dejlig detalje Ozone har valgt at give os det. Det var akkurat det, som jeg savnede på Corsair k95 tastatur, da jeg havde det.  Hvis vi os ser lidt på kablerne så er de ikke i den bedste kvalitet jeg har set og de er lidt korte, jeg kunne kun lige få dem til at nå hen til min computer fra mit bord af.  

Side 1 2 næste »