Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Asus ROG ClayMore Core

Af Heini Nielsen | 09-03-2017 | 37281 visninger | 0 kommentarer


Producent: Asus
Sponsor: Asus Danmark
Kassen og indhold

Dette tastatur har jeg set meget frem til at teste i mit eget hjem og skuffet blev jeg bestemt ikke. Afsenderen af tastaturet; Asus behøver ikke nærmere forklaring, da de fleste ved hvad de står for; kvalitet og det demonstrere de endnu engang ved dette produkt.ROG ClayMore fås i 2 udgaver; en version med numeriske taster og denne udgave som vi har til test, som er uden numerisk tastatur. Forskellen på de 2 versioner er udelukkende det numeriske tastatur som kan af og på monteres i enten højre eller venstre side efter behov.

På nuværende tidspunkt, kan man kun få tastaturet uden de numeriske taster her i Danmark; desværre, men mon ikke det snart kan tilkøbes her i landet.

Med lad os hurtigt få åbnet op for denne herlighed, og se om Asus stadig kan opfylde mine forventninger i forhold til de produkter man allerede kender og forbinder med kvalitet og pålidelighed. 
Til min store overraskelse finder man her noget som jeg ikke ville have forventet. Når man åbner kassen ser man en sort filtpose hvori tastaturet ligger, her tilbydes allerede en lækker lille detalje. Her udviser Asus den lille genistreg i forhold til kvalitet og tanke ved at vedlægge denne filtpose, der beskytter mod støv, snavs og slag.

Derudover finder man som forventet 2 Asus Stickers, et Kabel, en bruger manual og et ROG Certificate. Driverne til tastaturet skal man finde på Asus egen hjemmeside. 


 

Side 1 2 3 4 næste »