Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 næste »

Gå til:

ACER Predator G1

Af Thomas Eriksen | 28-02-2017 | 19902 visninger | 1 kommentarer


Producent: ACER
Sponsor: ACER
Introduktion

Her på HardwareOnline.dk har vi som regel mest kigget på de enkelte komponenter i vores computere og når vi endeligt har testet en hel computer har den som regel været en bærbar. Jeg mener der er trods alt ikke nogen der kan bygge en stationær lige så god som os nørder. Så da jeg blev tilbud at teste en ACER Predator G1 stationær var det dels med lidt skepsis og en del spænding for at se om færdige systemer faktisk også er noget værd.
Pakken.Jeg modtog ACER Predator G1 i sin retail kassen som tydeligt bærer præg af at det er en kasse der er beregnet til at tiltrække opmærksomhed i butikken. Det er med pænt tryk og viser uden tvivl hvad der er inden i, der er nemlig et stort billede af computeren på kassen, dette er skarp kontrast til de brune kabinet kasser vi er blevet så vant til at se. Jeg får hurtigt pakket op og står med G1 i hånden, det er en ret kompakt sag med en kabinet størrelse på 16 liter. Faktisk er kassen computeren kommer i ikke meget større end mit Fractal Design Define XL kabinet. Udover kabinettet får man også et tastatur og en mus med i tilsvarende design og hvor begge er med lys i samme farver som selve computeren.Design og kvalitet.

Designet på Predator G1 er halt klart tiltænkt gamere og min 10 årige søn var også med det samme forelsket i den. Jeg kan heller ikke undgå at synes at Acer faktisk har ramt ret godt med deres design, for på den ene side siger den ”jeg kan noget” men på den anden side udstråler den også kvalitet og det hele føles overraskende velbygget. Computeren er tilpas tung og man føler faktisk at man får noget kvalitet mellem hænderne når man står med den.Det første jeg gjorde var derfor at skille den ad, for at se om den nu også var så godt bygget, eller om ACER havde taget de sædvanlige genveje, der umuliggør en senere opgradering af computeren. Altså om de har gemt alt væk og puttet alt for små kølere på CPU’en mv.


Dette lille klistermærke var første offer for jeg kunne komme ind i maskinen

Jeg var positivt overrasket da jeg pillede siden af og det viste sig at der dels er en fornuftig størrelse køler og blæser på CPU’en og det er muligt at komme til RAM’en uden at skulle skille alt for meget ad. Grafikkortet er også rimeligt at komme til, selvom der er en del skruer man lige skal finde og fjerne før man kan få det ud. Men det gode er at da jeg fik det ud kunne jeg da at der var tale om et helt almindeligt GTX 1070 founders edition, så det burde være nemt at opgradere med noget tilsvarende i fremtiden.Endeligt er der allerede gjort klar til at sætte en ekstra harddisk i maskinen, da der er trukket kabler til den ledige harddisk ramme.


Det eneste som ikke umiddelbart var nemt at komme til var den 256 GB store M.2 SSd som er monteret bag RAM under DVD drevet. Det er stadig muligt at skifte det men det vil tage lidt længere tid at komme til.


Da jeg havde fået fastslået at der faktisk var tale om standard dele i et lille kabinet samlede jeg det hele igen og gik i gang med at bruge computeren.

 

Side 1 2 3 næste »