Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Computex 2017 Dag 1

Af Thomas Eriksen | 31-05-2017 | 36685 visninger | 0 kommentarer


Producent: HOL
Sponsor: HOL
Deepcool og Silverstone

Computex er fyldt med forskellige hardware producenter og min favorit måde at se messen på er at gå rund og kigge på de forskellige stande og stoppe hvor jeg finder noget intressant. Tirsdagen startede stille ud for mig da jeg ikke havde planlagt nogle møder om formiddagen. Så jeg havde rigeligt tid til at besøge forskellige stande. Af oplagte årsager jeg jeg hverken nå at besøge alle, lige som jeg ikke kan poste alle billeder fra messen. Jeg har dog udvalgt nogle firmaer som jeg fandt havde intressante ting og vise.

Deep Cool


Deep Cool havde en række nye kabinetter med og se føltes alle som værende rigtigt god kvalitet.


?Pænt kabinet men du er nød til at afmonteret grillen til højre hvis du gerne vil have et langt grafikkort i din computer.
Dette var et af de mere specielle kabinetter jeg har set på messen.Integreret vandkøling med flow indikator direkte på fronten
 

 

Silverstone

Hos Silverstone var der naturligvis også et par nye kabinetter, men de har som mange andre en bredere produkt sortiment.


?Nedenstående billede viser ikke en ny Lampe fra Silverstone men en dual hovedtelefon stand. Standen er lavet i solid aluminium


Denne SFX strømforsyning er på 400 Watt fuldt modulær og 100% passivt kølet. Den yder 400 watt men benytter komponenter rated til 800 watt for at kunne klare varmen.

SFF systemer er ofte begrænset i ydelsen, men ikke denne.

Den har Geforce 1060 og en ordentlig CPU fra intel

Side 1 2 3 4 næste »