Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Computex 2017 Dag 3-4

Af Thomas Eriksen | 03-06-2017 | 44033 visninger | 0 kommentarer


Producent: HOL
Sponsor: HOL
Aero cool og DXracer

Så er jeg tilbage med dækning af dag 3 og 4, når jeg slår dem sammen skyldes det at jeg for det meste var færdig på dag 3 men havde fredag som backup for møder der blev rykket. Min plan var således at tage ud og se lidt på byen, men et kraftigt regnvejr betød at jeg lige så godt kunne have tilbragt dagen i messehallen. Men man kan jo ikke vinde hver gang.

Min Torsdag startede ellers lidt tungt, da jeg havde været i byen det meste af natten, men jeg havde jo møder så jeg kunne ikke bare blive helt væk.

Aero Cool

Dagen startede jeg hos Aerocool, et firma jeg meste kender for deres blæsere og kabinetter. Det
var dog en af den slags møder man bliver inspireret til da jeg havde mødt en af repræsentanterne aftenen før.

Vi starter med kabinetterOg så lige et moddet et i Guardians of The Galaxy tema.

Det bærende tema på deres stand var dog Project 7 som er deres kald til at alt gaming relateret kan leveres af dem. Det helt nye var en række gaming inspireret møbler, jeg ved ikke med designet det mangler måske nok lidt WAF (google det hvis du er i tvivl) men på et ungdomsværelse eller i en mancave ville det nok passe ret godt ind.


De havde også en gaming stolDxracer

DX Racer er kendt for deres gaming stole og det også det de havde med på computex. Jeg kan ikke fortælle noget videre nyt om dem man tog et par billeder af nogle af de forskellige stole.Side 1 2 3 4 næste »