Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

SpeedLink Parthica

Af Kaare H | 06-06-2017 | 41385 visninger | 0 kommentarer


Producent: SpeedLink
Sponsor: SpeedLink
Introduktion

Når man tænker på gaming-tilbehør som mus, tastaturer, headsets og lign., så vil de fleste højst sandsynligt tænke i baner som SteelSeries, Logitech, Razer eller Corsair, producenter som har mange års erfaring og måske ligefrem har specialiseret sig inden for området. Derfor blev jeg selv meget overrasket, da jeg blev kontaktet af en repræsentant fra Speedlink, som spurgte om ikke jeg havde lyst til at teste nogle af deres gaming produkter, for det er absolut ikke en producent jeg selv havde skænket en tanke.
Jeg var inde på deres hjemmeside og se hvad de havde, og jeg udvalgte mig en hel stribe af produkter, som jeg godt kunne tænke mig at teste. Det betyder naturligvis at vi over det næste stykke tid kommer til at se en masse reviews af Speedlink produkter, men vi kommer også til at komme lidt bredt rundt omkring tilbehør til gamere, da jeg både har udset mig et godt blandet udvalg som de fleste gamere vil kunne relatere til.
I dette review skal vi se nærmere på Speedlinks Parthica Core Gaming Keyboard, og som navnet antyder er det et basis-tastatur der er tale om. Og helt basis er det så alligevel ikke, da der trods alt stadig er belyste taster, mulighed for flere forskellige profiler og macrotaster.

Kassen og dens indhold

Kassen som tastaturet kommer i egner sig ekstremt godt til at stå i butikkerne, da den er lavet som blikfang. Det er en sort, højglans kasse med mange røde detaljer, og et stort billede af tastaturet samt en masse bokse med ikoner, der beskriver dets hovedfeatures.
På bagsiden af kassen er der på mange forskellige sprog skrevet mere om tastaturets features og highlights, som eks. de mange muligheder der er for forskellige bruger- eller spilprofiler og kodning af macro-knapperne. Det bliver gennemgået på 14 forskellige sprog, så det er ikke fordi der står voldsomt meget når alt kommer til alt, men det ser bare overvældende ud med al den tekst der er på bagsiden.
Når man åbner kassen bliver man mødt af en stor hvid papplade hvor der til venstre for midten er sat en manual/quick start guide og til højre for midten sidder en driver CD. Under denne plade finder vi selve tastaturet, og det er faktisk hvad der er i kassen.

Side 1 2 3 4 næste »