Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Asus Rog Gladius II

Af Heini Nielsen | 09-10-2017 | 61703 visninger | 0 kommentarer


Producent: Asus
Sponsor: Asus
Kassen og indholdVi har i dag kigget på en Gaming mus fra, Helt præsist drejer det sig om ROG Gladius II som er en kablet optisk mus. Når man investerer i Asus ROG serie, så er det med forventningen om et produkt, der er blevet kælet mere for end deres standard produkter.

Men lad os se hvad Asus har givet os med Asus Rog Gladius II. Først og fremmest er der kælet for emballagen som giver en følelse af kvalitet fra starten af. Efter åbning af den fine emballage og finder vi musen, to kabler, et metal ROG logo klistermærke, to ekstra Omron switche, og naturligvis en brugervejledning. Musen ligger indpakket i en fin lille stofpose, en detalje som jeg tidligere har oplevet med andre Asus ROG Produkter.  Dette er for mig en rar og lækker detalje, da begivenheder som LAN partys, hvor man med en lille handy pose kan beskytte sit dyre spille udstyr mod de værste slag under transporten. Denne mus har aftagelige kabler og som tidligere nævnt følger der 2 med. Det ene er et 2 meter flettet kabel og det andet et 1 meter almindeligt gummi kabel. At der følger kabler med i forskelige længder skyldes nok at mange spiller på deres bærbare computere og her er 2 meter kabel alt for meget. Det undrer mig dog hvorfor de ikke begge er flettede. Det er dog dejligt, at de har lagt 2 forskellige kabel typer med, så man har mulighed for at vælge den mest kompatible kabel type.
 
Specifikationer

Tilslutningsteknologi: Kablet
Sporing: Optisk
Dimensioner: L 126 x W 67 x H 45 mm
Vægt: 110 g uden kabel
Sensor: 12000dpi
Kabel: 1 x 2 meter flettet USB-kabel, 1 x 1 meter almindeligt gummi USB-kabel
Afbrydere: 2 x ekstra japansk-lavede Omron kontakter
Kompatibel kontakter til ROG-stikkontakt: Omron D2F-serieafbrydere: D2F, D2F-F, D2F-01, D2F-01F. Omron D2FC-serieafbrydere: D2FC-3M, D2FC-F-7N, D2FC-F-7N (10M), D2FC-F-7N (20M) 

Side 1 2 3 4 næste »