Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

ASUS PG258Q

Af Heini Nielsen | 28-06-2018 | 33885 visninger | 0 kommentarer


Producent: ASUS
Sponsor: ASUS
introduktion

Introduktion

Jeg har i et par forskellige forums lagt mærke til, at dette spørgsmål; ”kan der opleves en skærmforskel ved 144 Hz til de 240 Hz?”, hvilket jeg finder meget interessant. Jeg tænkte derfor, at det kunne være ret spændende selv at afprøve forskellen på disse to skærme, og undersøge om der var en reel mærkbar forskel ved at gå fra en 144 Hz til en 240 Hz skærm. 

Jeg henvendte mig derfor til Asus, idet jeg selv arbejder ved en Asus skærm herhjemme, dog den lidt ældre model PG278Q. Den har et lignende Tn panel, samt større opløsning, men kører dog kun med 144 Hz og ikke 240 Hz, som PG258Q gør som vi skal se på idag. Asus PG258Q, som er en 240hz nvidia G-SYNC skærm på 24,5”.

Kassen og indhold 

Når man køber en Asus PG258Q skærm. følger der ikke så mange ekstra ting (lir) med. Men det er nok heller ikke lige det man forventer ved køb af en skærm. Da jeg åbnede kassen til skærmen lå der en lækker fod til at stille skærmen på. Derudover lå der et displayport kabel, et strøm kabel med strømadapter, samt det de fleste af os vil kalde for lir; et ROG Arylic Led light Cover, til at sætte under skærmen, hvilket skaber et ret blæret oplyst rødt ROG Logo på bordet. Der er ovenikøbet mulighed for, at deaktivere det røde oplyste logo eller helt, at udskifte det til en specialfremstillet indsats, som du selv har mulighed for at vælge. 
   


For dem som går ud og investere i denne skærm vil udover skærmen få et usb 3.0 kabel, et Hdmi-kabel, en Quick Start Guide samt en Support-cd i købet. Og hvem kan ikke bruge de extra kabler der følger med? 

Side 1 2 3 4 næste »