Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Netparties – Nørdernes andet hjem

Af Thomas Kjærgaard | 05-11-2000 | 11985 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : Netparties – Nørdernes andet hjem

Netparties – Nørdernes andet hjem


Hvad er det som får nørderne til at bruge en hel weekend af gangen på at gå til et party? Har de da ikke noget liv har jeg tit hørt uforstående ”normale” mennesker spørge... Ja jeg er selv en inkaneret netparty-gænger som har været til en hel del parties igennem mit liv.
For at kunne forstå, hvad der får os nørder til at klippe en weekend ud af vores liv for at bruge den på at sidde foran computeren i et rum sammen med en masse andre nørder, er det vist på sin plads at forklare hvad der sker til et party.
Et normalt party starter fredag eftermiddag omkring 17 tiden. Folk ankommer med deres udstyr og stiller det op. I starten er der altid kaos, fordi alle vil gerne have en god plads og kommer derfor lige omkring åbningstidspunktet. Så går de næste 4-5 timer med at udforske netværket og få lortet til at virke. Der er altid nogle som ikke kan få maskinen til at virke som dne skal. Som regel virkede den også fint inden man to hjemmefra. Når start fasen så er ved at være overstået burde konkurrencerne starte, der er som regel 4-5 konkurrencer til et party.
Her skal det bemærkes at der findes to slags parties, de to typer er:
Demoparties, hvor konkurrencerne består i at have lavet de bedste billeder, musiknumre og ikke mindst vilddemoes. En vilddemo er en film som gerne skulle indeholde en stor del computeranimeret grafik

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE