Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »

Gå til:

ASUS ROG CROSSHAIR VIII HERO WI-FI

Af Heini Nielsen | 31-10-2019 | 29222 visninger | 0 kommentarer


Producent: Asus
Sponsor: Asus
Introduktion

Da Asus skrev til mig, om jeg ikke havde lyst til at teste et af deres X570 High End bundkort, siger man da ikke nej tak.  Det var ikke længe, jeg skulle vente, for få dage senere modtog jeg en pakke med posten. Det helt nye Asus ROG Crosshair VIII Hero WI-FI Bundkort i en rigtig lækker indpakning. Jeg bliver næsten som et lille barn, der får en julegave juleaften, det kribler helt i en, når man skal åbne kassen. Det er samtidig også i dette øjeblik, man slet ikke kommer i tvivl om, at man her har med et Premium produkt at gøre. Lad os med det samme få åbnet for herligheden og se hvad Asus ROG Crosshair VIII Hero WI-FI har at byde på.

Deres X570 High End bundkort er specifikt målrettet AMD`s Ryzen 3000 CPU’er, men kan stadig anvendes til Ryzen 2000 serien fra AMD.  Da jeg i forvejen havde planlagt, at bygge en ny pc, når de nye Ryzen cpu’er kom ud på markedet, fandt jeg det helt ideelt at benytte bundkortet i den forbindelse.
Nogle af de helt nye ting, som man kan erhverve sig med den nye serie Ryzen 3000 cpu’er og x570 bundkort er Pcie 4.0, der kan give helt op til 64 GBps. Med Pcie 3.0 havde vi kun 32 GBps at gøre godt med, så jeg forventer et godt resultat, når der åbnes op for sluserne her.  Det skal lige nævnes, at det kun er med Amds 3000 cpu’erne, at vi får Pcie 4.0 og ikke med Ryzen 2000 serien.

Et andet perspektiv er at AMD udkommer med nye cpu’er på relativ kort tid med flere cores, der yder i omegnen af 15 % hurtigere hastighed ved samme MHz. Der reduceres her fra 12 nm helt ned til 7 nm, hvilket betyder et meget mindre strømforbrug. Derudover understøtter bundkortet 4600 mhz Oc på Ram. Det kan da ikke andet end, at gøre en meget nysgerrig på, hvordan sådan et nyt system ville køre, gør det ikke ?Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »


ANNONCE