Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Fractal Define 7 Clear Tempered Glass

Af Thomas Jensen | 20-12-2020 | 9128 visninger | 0 kommentarer


Producent: Fractal
Sponsor: Fractal
IntroduktionVi har denne gang fået muligheden for at se på Fractal Define 7 Clear Tempered Glass – Black & White Edition, som er Fractals nyere renoveret udgave i Fractal Define-serien. Vi skal se på den hvide og sorte udgave. Men for dig som foretrækker andre farver, så har du med den nyere serie også mulighed for et helt hvidt eller et helt sort kabinet. Define 7 har sat en ny standard for mid-size kabinetter, hvor Fractal har haft øje for modularitet, fleksibilitet og brugervenlighed. Der er med Define 7 både tænkt på dig som er vandkøling entusiast og den almene bruger, som bare vil have det enkelt. Hvad jeg selv kender Fractal for, er deres innovative tanker mod et lydløst design, hvor dette også er tænkt ind i Define 7.

Hvis du sidder derude og ikke kender Fractal Design, så blev Fractal Design grundlagt i Gothenburg, Sverige i 2007. Fractal Design blev grundlagt på en ide, som i deres tidligere stadie ikke havde en prototype på deres første produkter. Med en kort forklaret tidslinje, startede Fractal med blæsere og strømforsyninger, hvor de allerede to år senere i 2009 lancerede deres første Define-serie kabinetter. I 2010 var efterspørgslen allerede vokset på Fractalprodukter, hvilket medførte til, at Fractal måtte åbne kontorer i både USA og Taiwan. I 2014 vandt Fractal ’Case of the year’ fra flere medier og er nu vokset med et større sortiment. Fractals produkter sælges nu i mere end 50 lande indenfor følgende kategorier; kabinetter, blæsere, vandkøling og kabinet tilbehør. Forventningerne er høje med Fractals i forvejen anerkendende kabinetter, så lad os se hvad Fractal har at byde på, med deres Define 7-serie.


 
* Denne artikel er et preview, hvor der vil blive monteret delvis hardwarekomponenter, hvorfor der kun vil blive afdækket for specifikationer, features herunder unboxing, delvise komponentmontering og muligheder med Fractal Define 7 Clear Tempered Glass – White & Black Edition.

 

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE