Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Corsair T100 Rank Gaming Chair

Af Thomas Jensen | 19-01-2021 | 4172 visninger | 0 kommentarer


Producent: Corsair
Sponsor: Corsair
Introduktion

Du kender det nok ligesom jeg at sidde ordentlig på kontoret eller når man skal spille med vennerne i flere timer, så er en ergonomisk stol en af de vigtigste faktorer for forebyggelse mod blandt andet ondt i ryg og lænd. En god kontor- eller gamerstol er derfor en lang tids investering, som Corsair har givet deres bud på, med den nylig lanceret T100 Rank, som er til rådighed for de nordiske forbrugere! Du kender måske Corsairs T1, T2 eller T3-serie af gaming stole, hvor T100 Rank er en god blanding mellem dem, og er fremstillet specifikt for nordiske kunder. Markedet for gaming stole har udviklet sig enormt de seneste år, hvor der er stor forskel i priser. Mange gamerstole ligner hinanden, så hvordan skiller T100 Rank sig så ud?

Det som du skal spørge sig selv om er, hvorvidt det kan betale sig at købe en dyr stol, fremfor en stol i Ikea eller andre stole til budgetvenlige priser. Vi har alle forskellige kropsbygninger og præferencer til hvad en god stol er, og derfor kan det være en vanskelig opgave, at finde den stol som passer lige til dig.

Jeg har længe ledt efter en stol, som både giver den rette støtte til ryg, lænd og bagenden, hvilket viser sig ikke er en nem opgave! En af de kendte alternativer har været ’Markus’ stolen fra Ikea, hvor en gamer stol kan have fordele, som ikke altid kan findes på en almindelig kontorstol uden at gå på kompromis. Lad os se på hvad Corsair T100 Rank kan tilbyde os i Norden!

Side 1 2 3 4 næste »