Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Razer Blackwidow V3 Pro

Af Thomas Jensen | 02-03-2021 | 5632 visninger | 0 kommentarer


Producent: Razer
Sponsor: Razer
Introduktion

Razer har haft lanceret en del BlackWidow-tastaturer gennem årene, hvor Razer for ikke lang tid siden lancerede tredje udgave af BlackWidow V3 Pro, som både giver dig mulighed for Wi-Fi og Bluetooth forbindelsesmuligheder, herunder også direkte forbindelse med USB. BlackWidow har på sin vis bibeholdt designet fra serien, hvor der med tiden har været små tilføjelser i design og kvalitet og ikke mindst i hardwaren. BlackWidow V3 Pro er på mange måder en opgraderet udgave af Razers forhenværende BlackWidow Elite, som nu har været på markedet i nogle år. BlackWidow V3 Pro har opgraderet robustheden i tasterne med hvad Razer omtaler som; Doubleshot ABS keycaps, som skulle give en længere leve- og holdbarhedstid. Med en lancering i sidste kvartal i 2020 giver Razer sit forslag på det bedste gamertastatur på nuværende tidspunkt, som er medgivende til yderligere konkurrence til blandt andet Corsair K100, Steelseries Apex Pro, Roccat Vulcan Pro og Logitech G915.

Razer lancerede sit første tastatur i samarbejde med Microsoft tilbage i 2006, hvor Razer nu siden sin stiftelse i 2005 har mange andre produkter i sit sortiment. Sidste gang kiggede jeg på deres Viper 8K Hz mus, som til min overraskelse har vist, at Razer er kommet langt i forhold til kvalitet, pris, design og hvem deres primære målgruppe var og er nu henvendt til en bredere brugermængde. Razer tilbyder nu brugerne forskellige lydsystemer, som blandt andet headsets og mobile in-ear. Derudover har Razer udvidet sit sortiment til bærbare og skærme for gameren eller til dig, hvor produktivitet er dit primære brugsgrundlag og meget mere.

Første gang jeg hørte om BlackWidow V3 Pro var min første bekymring prisen. Hvorvidt prisen kan forsvares, kræves det af gode grunde en fysisk test, hvor Razer efterfølgende har spurgt om jeg ville se nærmere på tastaturet, som jeg i min nysgerrighed takkede ja til!

Side 1 2 3 4 næste »