Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 næste »

Gå til:

Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundle del 2

Af Heini Nielsen | 26-02-2021 | 3787 visninger | 0 kommentarer


Producent: Fanatec
Sponsor: Fanatec
Introduktion



Lige før jul (2020), blev første del af artiklen lagt ud om Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundle, hvor jeg havde fokus på Unboxing-oplevelsen. Her gennemgik jeg de medfølgende dele heraf førstegangsoplevelsen af dette bundle. Hvis du ikke har læst artiklen, så vil jeg anbefale dig, at tage et smut forbi; Unboxing af Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundle, inden du læser videre.
Jeg har nu haft en testperiode på et par måneder, hvilket jeg synes er påkrævet for at kunne vurdere et professionelt Forza Motorsport Bundle fra Fanatec, som dette er. Da de otte pakker blev pakket ud og herefter samlet, gav det følelsen af at samle en halv racerbil, hvor kvaliteten er i top!
Hvis du ikke kender til Fanatec, så kan du læse en kort præsentation i introduktionen fra Unboxing-artiklen i ovenstående link. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om deres produkter, så tag et kig forbi deres hjemmeside her; Fanatec.
Fanatecs produkter kan ikke købes herhjemme i en dansk butik, men fortvivl ej, da de sender indenfor EU. Det kan du læse om her. Fanatec leverer gerne med UPS, og lover forsendelse samme dag, hvis du bestiller inden kl. 8.30 (dansk tid).
Det er ikke bemærkelsesværdigt, at mange professionelle Esports udøvere indenfor Racing, anbefaler produkter fra Fanatec, som for eksempel dette Bundle. Fanatecs produkter ligger prismæssigt i den høje ende, men der er tale om produkter i en kvalitet sammenligneligt med det virkelige univers, både i kvalitet og oplevelsen. Mange beskriver derfor, at Fanatecs produkter som et samleobjekt af samme årsag.
Sidste gang kiggede jeg ind i Unboxing og features ved dette Bundle, hvorfor jeg i denne omgang kun ser på test og heraf konklusionen.
 

Side 1 2 3 næste »