Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Be Quiet Pure Loop 360 mm

Af Thomas Jensen | 13-04-2021 | 6757 visninger | 0 kommentarer


Producent: Be Quiet
Sponsor: Be Quiet
Introduktion

Støjsvagt hardware uden at gå ned på ydeevne kan være vanskeligt at opnå. Be Quiet! blev grundlagt helt tilbage i 2002, som har meget at leve op til grundet navnet. Man forventer derfor et næsten lydløst produkt uden kompromis, med et navn som omsættes på dansk til ”Vær stille!”.

Jeg har i den anledning fået muligheden for at se på en af deres CPU-kølere; Be Quiet! Pure Loop 360mm!, hvor jeg ligeledes har forventninger til et støjsvagt produkt med fremragende ydelse! Pure Loop 360 kommer blandt andet med tre Pure Wings 2 120mm blæsere, som skulle kunne levere et støj- og temperaturniveau sammenlignet med blandt andet Artic P12 og Noctua NF-A12X25.

Det er værd at nævne, at prisen på anmeldelsestidspunktet er overraskende til sammenligning med andre 360mm CPU-kølere på markedet, hvilke trækker yderligere på nysgerrigheden om ydeevnen!

Med næsten tyve års erfaring på markedet, der indebærer både strømforsyninger, kabinetter, luft- og vandkølinger og blæsere, så må man sige, at Be Quiet! har dedikeret sig til et primært segment af hardware; enheder hvor kølingen og lydniveauet er centrum! Be Quiet! blev grundlagt i 2002, hvor de blev anerkendt for leveringen af strømforsyninger med støjreducerende teknologi, hvilket de på daværende tidspunkt, var de eneste på markedet med denne teknologi. Be Quiet! udvidede deres sortiment i 2008, hvor CPU-kølere og blæsere blev tilføjet. I 2014 blev deres sortiment igen udvidet yderligere med Be Quiet! kabinetter med Silent Base 800 som det første kabinet i sortimentet. Be Quiet! har bibeholdt dette sortiment frem til nyere tid her i året 2021, som indebærer at perfektionere deres eksisterende portfolio, fremfor udvidelse til andre hardwarekategorier. Be Quiet! har siden 2009 fået blandt andet patent på deres anti-vibrationsteknologi, hvilket også er inkorporeret i deres blæser Silent Wing 2, som følger med CPU-køleren; Pure Loop 360mm som der skal ses på i dag!

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE