Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Razer Kiyo Pro

Af Thomas Jensen | 27-05-2021 | 5206 visninger | 0 kommentarer


Producent: Razer
Sponsor: Razer
Introduktion


Razer lancerede Razer Kiyo Pro d. 23 februar 2021, hvilket er en opgraderet udgave fra Razers forrige Kiyo-udgave fra 2018, som ellers blev velkendt på baggrund af dens indbyggede lys-ring i fronten. Kiyo pro sætter niveauet lidt højere, med specifikationsopgraderinger på næsten hele linjen, der blandt andet indebærer [email protected] videooptagelse, HDR og med STARVIS CMOS-sensor, som er en teknologi mod svagt lys fra Sony.

I det seneste år har vi måtte erkende, at der har forelagt et væsentlig større behov for brugen af webkameraer grundet COVID-restriktionerne, hvilket har medført et øget behov i digitale møder og i undervisningssammenhænge. Flere hardware- og spilproducenter har ydermere udmeldt, at de har set en gevaldig stigning i aktivitet under disse restriktioner, hvorfor webkameraer som Razer Kiyo Pro, har en større efterspørgsel end hvad normalen er.

Den Premium prissætning der er rejser spørgsmålet om hvorvidt denne kan forsvarliggøres af de stigende opgraderinger i forhold til forgængeren.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE