Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Razer Ring Light

Af Thomas Jensen | 17-06-2021 | 4455 visninger | 0 kommentarer


Producent: Razer
Sponsor: Razer
Introduktion


Razer er kommet godt fra start, nu et godt stykke inde i 2021, hvor de i store hele har et svar på næsten alt. Dette var tilfældet fra forrige artikel, hvor jeg skrev om Razer Kiyo Pro. Det var et kvalitetskamera, som dog manglede lys fra deres forgænger Kiyo. Razer spurgte mig i den forlængelse, om jeg så ikke ville se på deres Razer Ring Light, som kan meget mere end give det lys, der er behov for til Kiyo Pro! Jeg blev nysgerrig, for er Ring Light ikke bare lys?

Det er måske lidt en anderledes artikel end vi plejer her på Hardwareonline. Men hvis du er streamer eller bruger dit webkamera rigtig meget, så er god belysning det vigtigste i sådan et setup! Razer Kiyo Pro understøtter nemlig stativmontering, hvorfor Razer Ring Light ville være en rigtig god løsning. Men funktionaliteten stopper ikke der! Du får ekstratilbehør med således, at du også kan gøre brug af mobilen på den medfølgende universelle mobilholder!

Razer Ring Light er derfor måske ikke for alle, men selvom du ikke streamer kan du måske alligevel finde et godt formål til brugen af netop dette! 

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE