Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Steelseries Arctis Prime

Af Thomas Jensen | 19-09-2021 | 3567 visninger | 1 kommentarer


Producent: Steelseries
Sponsor: Steelseries
Introduktion

Steelseries Actis-serie har eksisteret i noget tid efterhånden i deres sortiment, med en start pris i serien på Steelseries Arctis 1 til kun 499,- kr. og helt op til 2749,- kr. på Steelseries Arctis Pro Wireless. Steelseries har for nylig lanceret og præsenteret deres nye kollektion i serien Arctis, hvilket er blevet navngivet Prime, hvilket blev lanceret den 25. maj 2021. Prime kollektion indeholder 3 mus; Prime, Prime+, Prime Wireless og et headset; Arctis Prime, hvor vi skal se nærmere på sidstnævnte i denne omgang. Men en lidt stor ambitiøs beskrivelse af serien; ”[…] co-developed in collaboration with pros, for pros, to win championships.”, så er forventninger til serien samtidig skyhøje. Hvorvidt Arctis Prime kan producere flere sejre end før, hvilket måske for ambitiøst, men ikke desto mindre er dette en beskrivelse der viser energien Steelseries har lagt i den nyere kollektion; Prime.

Prime-kollektionen har ifølge Steelseries et mål; sejer, som kalder Arctis Prime for ”the rally car of headsets”, som introducerer nye støjisolerede ørepuder i kunstlæder, som skulle reducere baggrundsstøj væsentlig. Med større fokus på det generelle design, har Arctis Prime en metalkonstruktion, hvilket jeg synes har manglet lidt på andre headset i Arctis-serien. Arctis Prime målsætter sig indenfor E-sportens univers, i et samarbejde med blandt andet FaZe Clan, Red Bull OG, SpaceStation, Heroic og Enlife, hvilket er professionelle E-sports organisationer med hold indenfor Call of Duty, Couner-Strike: Global Offensive, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Fifa, Fortnite m.fl.

Hvis du derfor står og er på udkig efter et headset, som samtidig udvikles i samarbejde med professionelle E-sportsudøvere, så er Prime-serien værd at se nærmere på!

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE