Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Arctic Liquid Freezer II 360

Af Thomas Jensen | 11-10-2021 | 6836 visninger | 3 kommentarer


Producent: Arctic
Sponsor: Arctic
Introduktion

Når noget ikke kan beskrives koldt nok, så kan man altid gøre brug af metaforiske beskrivelser. Det er netop det Artic (daværende Artic Cooling) har gjort brug af på deres serie af kølerløsninger. Jeg har i denne anledning fået muligheden for at se på; Artic Liquid Freezer II 360 RGB, som med to kølerbeskrivelser i et navn som ’Artic’ og ’Freezer’, så skulle man mene det næsten ikke kan blive koldere! Det hele er selvfølgelig metaforiske beskrivelser for ’god køling’, hvilket Artic også har været anerkendt for, som især gør sig gældende på den vandkøling der skal ses på i dag. Man må også tilstå, at bedre køling er noget vi i Danmark har brug for i øjeblikket, eftersom den danske sommervarme har været vedvarende og næsten ulidelig til tider.

Virksomheden Artic er der ikke mange der er bekendt med, hvilket der kan være mange grunde til, hvor en kan være et ret konkurrencestærkt marked for vandkølinger. Men med yderligere påtale i medierne, er Artic begyndt at blive mere velkendt. Artic blev grundlagt tilbage i 2001 i Schweiz af Magnus Huber og Gebhard Scherrer, hvor de startede ud med kølerløsninger. Det først anvendte navn var Artic Cooling, som blev ændret tilbage i 2010 til Artic. Begrundelsen for denne navneændring var, at efter år 2010 begyndte Artic at sælge andet end kun kølerløsninger, hvilket blandt andet indebære; Monitor- og TV-beslag, hovedtelefoner, opladere og USB-blæsere m.fl. Sidenhen har Artic gennem tiden også haft skiftet deres logo fire gange, som også kan skabe forvirring blandt forbrugerne, hvor de sidst skiftede i 2017, hvilket er det logo der ses på produkterne i dag fra Artic.

Mit bekendtskab med Artic er også knyttet mest til deres Freezer-køler, som har en lidt anderledes tilgang på kølerhovedet og tilhørende blæsere. Forvent dog lidt ekstra plads til Artic Liquid Freezer II 360 mm, eftersom radiatoren har en tykkelse på 3,8 cm, hvilket er cirka 1,1 cm mere end de traditionelle 2.7 cm.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE