Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

FOURZE GH350 headset og FOURZE GM700 mus

Af Glenn Seidel | 08-11-2021 | 2944 visninger | 0 kommentarer


Producent: Fourze
Sponsor: Fourze
Introduktion

Jeg har den senest uge haft fornøjelsen af at teste 2 produkter fra Fourze. 

Fourze er en Dansk virksomhed som producerer gaming udstyr. Virksomheden er startet op i 2018, det er altså en forholdsvist ny spiller på markedet. Virksomhedens filosofi går på at de vil levere godt gaming udstyr til priser hvor alle kan være med, da høje priser på udstyr evt. kan afholde nogle fra dette. ”Gaming er for alle” 

Virksomheden er startet med udgangspunkt i at de mener at gaming udstyr generelt er blevet for dyrt. De producerer stortset alt indenfor gaming udstyr. De sælger også stole, borde og kabinetter. Produkterne jeg har haft til test var gaming musen GM700 og gaming headsettet GH350 

Musen koster 349 kr. og headsettet koster 399 kr. 

Fourze kan købes i bl.a. Bilka, Føniks, AV-cables, ComputerSalg mm. 

 

Første indtryk

 

 

Produkterne er leveret i ovenfor viste emballager. 
Det er i min optik ikke noget specielt, men det fungerer og ser ordentligt ud. 

Jeg syntes det harmonerer fint med prisen på varerne. 

Jeg vil dog lige starte med at bemærke at de skriver 7.1 sourround sound på headset kassen. Det er meget misvisende, da der altså kun er tale om virtuel 7.1 sourround sound og ikke ÆGTE sourround sound. 


Produkterne ude af boksen Ovenfor ses musen samt indholdet af æsken.  Det er meget simpelt. Pakken består af en manual, selve musen inkl. kabel og en lille plastik adapter, der kan sættes på højre side af musen for at gøre musen lidt mere ergonomisk. (Se billede længere nede) 

Jeg syntes igen at pris og kvalitet harmonerer. Jeg er med andre ord på ingen måder imponeret over kvaliteten af komponenterne, men heller ikke skuffet set i lyset af prisen på 350 kr. 

Den lille ergonomiske adapter er ganske fin, og personligt syntes jeg at min hånd lagde bedre på musen hvis jeg satte den på musen. Det irriterede mig dog at jeg kunne klikke på de 2 ekstra knapper, selvom plastik dækslen faktisk dækker over knapperne. (De 2 knapper der ses ovenfor på venstre side af musen findes også på højre side af musen) 

Set i lyset af at det er ekstra knapper og der reelt set ikke sker noget ved at knapper trykkes ned, så ”går det nok”. Men det alene var nok grund nok for mig til at fravælge musen. 

Nedenfor ses musen fra den anden side hvor plastik delen som gør musen mere ergonomisk er påsat. 

 
Herunder ses et billede af headsettet fra den ene side. 

Headsettet får jeg samme oplevelse som musen. Ikke imponeret, men ift. prisen kan jeg heller ikke rigtigt være skuffet. 
Det skal måske lige siges at jeg personligt er stor fan af produkter fra ASUS ROG, som gør meget ud af lækre emballager, flotte produkt præsentation osv. Så jeg er nok også en smule forudindtaget. 

 

Overordnet set føles headsettet ”billigt”, materialerne føles bare ikke så lækre. Men igen.. Jeg kommer fra et headset der koster 4 gange så meget, så selvfølgelig skal der være en betydelig forskel. 

Når det så er sagt, så er headsettet faktisk rigtig fleksibelt, og kan passes af alle størrelser og aldre. Det sidder behageligt på hovedet, puderne ovenpå hovedet og selve øre kopperne er ganske behagelige, og man kunne sagtens bruge headsettet i lange spilsesioner, uden gener.  Der er heller ikke nogen af materialerne der føles så billige at jeg umiddelbart er bange for at noget vil gå i stykker. 
 
Jeg syntes igen at pris og kvalitet hænger fint sammen. 
 

Side 1 2 næste »


ANNONCE