Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

FSP Hydro PTM Pro 850W Platinum

Af Thomas Jensen | 22-01-2022 | 7605 visninger | 1 kommentarer


Producent: FSP Group
Sponsor: FSP Group
IntroduktionSå er det blevet tid til at se på en strømforsyning fra en virksomhed, som jeg ikke selv havde stort kendskab til før jeg blev kontaktet herom. Der skal ses på en 850W Platinum strømforsyning fra FSP Group; Hydro PTM Pro 850W Platinum. Med en mindre research, så var FSP Group før del af tre virksomheder og blev stiftet tilbage i 1993. Virksomhederne var placeret i to forskellige lande; USA og to i Taiwan, hvilket lægger til grund for forkortelsen FSP, som står for; (F)ortron/Source Corp, (S)parkle Power Intl Ltd og (P)ower Tech Systems, hvor de sidste to nævnte er taiwanetiske firmaer. Med en vision om at være den globale ledende på det grønne marked, og at kunne levere løsninger der bidrager til et bedre miljø, herunder med en mission om, at give forbrugerne den bedste service og produktkvalitet, så er det uden tvivl en målsætning med høje forventninger. I 2003 separerede Sparkle Power Int og Powertech system sig, hvilket medførte et navneskift til FSP Technology Inc, som sammen med et nyt samarbejde med medicinske strømforsynings virksomhed Protek Power fra Taiwan og det eksisterende samarbejde med Fortron/Sorce Corp i USA foretog en sammenlægning til FSP Group.

FSP Groups produktlinje inkluderer strømforsyninger til PC/IPS, ODM/OEM, OF, LCD TV, PSU til det medicinske område og adapters, som i nyere tid nu har kontorer placeret rundt omkring i verdenen, blandt andet i; USA, Tyskland, Frankrig, UK, Rusland, Indien, Korea og Kina. Er du selv kommet forbi en FSP PSU? Så kan det nemt tænkes, eftersom FSP Groups strømforsyninger og løsninger har/eller fortsat leveres af andre kendte Brands såsom; SilverStone Tech og Thermaltake. I 2021 har FSP Group nu også udvidet deres sortiment til kabinetter, 120/140 mm blæsere, adapters, kølere, bilopladere, powerbanks, UPS og USB-opladere.

Den grønne energi er uden tvivl gennemgående på stort set alle deres produkter ved en gennemgang af FSP Groups hjemmeside, men eftersom det er mere en gennemgang og unboxing af produktet, så sættes der ikke spørgsmål hertil. Men FPS Group beskriver Hydro PTM Pro 850W med hardware, der indeholder den seneste grønne teknologi, som samtidig kommer med den nyere IEC 62368 standard og en øget sikkerheds beskyttelse, herunder 10 års garanti!

Side 1 2 næste »


ANNONCE