Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 næste »

Gå til:

Fourze T320

Af Jonas | 05-12-2021 | 10817 visninger | 0 kommentarer


Producent: Fourze
Sponsor: Fourze
Introduktion

Danske Fourze har haft godt travlt med at udgive produkter fyldt til randen med RGB, og kabinettet som vi i dag kigger på, er ingen undtagelse. Fourze som stadig et relativt lille mærke globalt set, har dog formået at gøre sig bemærket på det Danske marked med sit udvalg af RGB tilbehør, og nu også kabinetter.  

Da Fourze er et Dansk mærke har viselvfølgelig også en vis forventning om kvalitet, herunder både byggekvalitet og brugeroplevelsen af kabinettet som helhed. 

T320’eren som vi i dag har til test, er et kabinet hvor æstetik og design er i fokus. Det er et stilrent kabinet, prydet af hærdede glasplader, monteret i både fronten og i siden over hardwaren. Kabinettet er i sort finish, og monteret på 4 sølvfarvede fødder som hæver kabinettet en smule. Bag fronten finder vi også 2 imponerende store 200mm blæsere, begge udstyret med RGB. Grundet valget af glaspladen i fronten, kan man dog få til mistanke at valget af de store blæsere kunne være en smule omsonst, da dette sjældent er ens betydende med godt airflow. Bagerst i kabinettet finder vi den tredje, og sidste, blæser monteret. En beskeden 120mm blæser der sørger for at luften også forlader kabinettet igen, og selvfølgelig udstyret med RGB.

Kabinettet står dags dato til en laveste pris på 699 DKK jf. Pricerunner, hvilket placerer det ret solidt i et mid-end segment. Det er altså et kabinet der har en del konkurrence at samme årsag, da prisen placerer det solidt mellem populære modeller fra Lian Li, Kolink, Cooler Master, Corsair, med flere

Side 1 2 3 4 5 6 næste »


ANNONCE