Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Gigabyte Z690 AORUS XTREME

Af Thomas Eriksen | 21-11-2021 | 6505 visninger | 0 kommentarer


Producent: Gigabyte
Sponsor: Gigabyte
Introduktion

Vi kiggede for et par uger siden på det første 12 generations bundkort, men det var ikke det eneste vi havde modtaget. Så derfor har vi i dag glæden af at kigge på endnu en version af Z690 chipsettet. Denne gang skal vi kigge på det Gigabyte Z690 Aorus Xtreme som vi lavede en unboxing af i sidste måned. Vi havde desværre ikke modtaget alle de ting vi skulle bruge for at teste det, så vi måtte vente med at teste til vi havde modtaget alle de ting vi skulle bruge og derfor er det først nu vi er klar med anmeldelsen. for lad os med det samme afsløre at det ikke er et billigt bundkort, det billigste jeg har set det til er lige omkring 6500 kr så det var med høje forventninger at da jeg begyndte at teste kortet. 
Første indtryk.

som du måske husker fra unboxingen så er det en stor sag vi har modtaget. Den var så tung at jeg ikke kunne bruge en køkkenvægt men i stedet måtte tage en bagage vægt jeg normalt bruger på rejser. Selve kassen vejer lige over 5 kg, så skal vi blive i rejse delen, så er det næsten det samme som en carry-on kuffert må veje :-) og dimensionerne er heller ikke meget ved siden af.Kassen i sig selv er flot og sender et signal om at der er noget kvalitet inden i kase, det indtryk fortsætter når man åbner kassen. Det man mødes af er nemlig ikke et bundkort der er pakket ind i en antistatisk pose som man normalt ser på bundkort. Nej den ligger i en form skåret ”skum ramme” med et stykke gennemsigtigt plastik over som udover at sørge for at det ser godt ud også holder bundkortet på sin rette plads under fragten.Når man løfter budkortet ud af kassen opdager man at en god del af de 5 kg ligger i selve bundkortet. Jeg vejede ikke bundkortet alene men det er min umiddelbare vurdering at det vejer 2-2½ kg. Man kommer nu til alt tilbehøret som er pakket ind i individuelle kasser som kan tages ud af kassen hver for sig. Det giver en god følelse af at man får noget for alle de penge som man har givet for dette bundkort.Indholdet af kassen.

Jeg har allerede afsløret mange af detaljerne om hvad der er i kassen i forrige afsnit, så lad os kigge på alle billederne, for et billede siger mere end ord.Alt er pakket flot ind i individuelle kasser med beskrivelse udenpå. 


Første kasse indeholder en USB med driver, en installations guide, wifi antenner og nogle kabler. 
Næste kasse indeholdt skruer til m.2 SSD og kabler til klassiske SSD mv. 


I den næste kasse lå det medfølgende USB lydkort. det kan også bruges på andre computere med USB-CEndnu en masse med Kabler
Sidste kasse indehold RGB Shield til hukommelsen. 

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE