Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


Dutzo C720 Airflow TG RGB

Af Heini Nielsen | 01-12-2021 | 6161 visninger | 0 kommentarer


Producent: Proshop
Sponsor: Proshop
Introduktion/Specifikationer samt UnboxingDutzo er en producent, der leverer stort set alt til gameren. Det vil sige, at man kan få kabinetter, mus, headsets, stole og meget andet påklistret et Dutzo-mærke, og i dag er det altså et kabinet i miditowerklassen, vi skal kigge på.
Miditower betyder, som navnet antyder, at det er et mellemstort kabinet, der har plads til op til ATX-bundkort, en standard ATX strømforsyning og et godt, gedigent grafikkort.
Derudover har Dutzo krydret det med en omgang RGB og et prisskilt, hvor de fleste kan være med.

Specifikationer:

Case form factor: Miditower
Side Panel: Tempered Glass
Case Material: Steel, Tempered Glass and plastic
Color: Black exterior and black interior
Front connections: 2 x USB 2.0 Type A ports
1 x USB 3.0 Type A ports
2 x HD Audio ports
1 x RGB button & 1 x on/off button
Radiator Compatibility: Up to 360mm supported in front and 280mm in top
Case fans: Front: 3 x 140mm or 2 x 140mm (3 x 140mm included with RGB LED)
Rear: 1 x 120mm (1 x 120mm included with RGB LED)
Top:  2 x 140/120 mm
Drive Bays: 2 x 2.5" internal
2 x 3.5" internal
PCI Expansion Slots: 7 ports
Motherboard: Supports ATX / Micro-ATX / Mini-ITX
Max clearance: PSU Length: 210mm
GPU Length: 345mm
CPU cooler height: 165mm
Powersupply: ATX (not included)
Weight: 5,48 kg
Case dimensions: 472mm (height) x 390mm (depth) x 210mm (width)

Unboxing:

Dutzo C720 kommer i en ganske almindelig og tilforladelig brun kasse, hvor der på fronten er et billede af kabinettet samt nogle infobokse, hvor maksimal størrelse for grafikkort, antal blæsere m.m. er beskrevet.
Inde i kassen er kabinettet pakket ind i plastik samt to flamingoholdere. Igen, ganske almindeligt og tilforladeligt, og som man kan forvente af et kabinet i denne prisklasse.
Til kabinettet medfølger en lille pose med diverse skruer.
Med kabinettet ude af kassen, så lad os kigge på, hvad vi har med at gøre. Vi starter med fronten, der fra top til bund består af ét stort glas samt ventilations-mesh i højre og venstre side. Glasset er svag tonet, men man kan dog stadig se de tre præmonterede blæsere inde bag ved.

Hele frontcoveret kan i øvrigt klikkes af, så man kan afmontere blæserne efter behov.

Bagsiden af kabinettet er så textbook-ATX-kabinet-agtigt, som det overhovedet kan være. Ikke at det er nogen dårlig ting. Placeringerne giver mening, hvilket jo også er årsagen til, at man har set denne fordeling et væld af gange før.

Der er i alt 7 PCI-e expansion slots at gøre godt med – igen meget standard. Dog ligner det, at der er to herudover, der er vinklet 90 grader, så man via et riserkabel også kan montere eksempelvis grafikkort sideværts.Bunden af C720 består af 4 x fødder samt et aftageligt støvfilter, der beskytter strømforsyningens luftindtag. De to skruer mod fronten bruges til at afmontere harddiskholderne inde i kabinettet.
Den ene side af C720 er ikke andet end en metalplade, men den anden side er præget af en stor hærdet glasplade, der giver frit udsyn til hardwaren inde i kabinettet.

Jeg vil også gerne her påpege en lille smart detalje. Siden med glasruden tages nemlig ikke af kabinettet. Glasruden ”hæfter” nemlig mod kabinettet med magneter, og der sidder en lille krog, man kan vippe ud, og herefter er glasruden pludselig en låge, der åbnes ind til herlighederne. Dette er måske ikke en banebrydende feature, men stadig en ret fed detalje.
Toppen af C720 består af ét stort aftageligt støvfilter samt de forskellige IO-connectors. Ifølge Dutzos hjemmeside burde der her sidde en knap til RGB-indstilling, men den var desværre ikke at finde på vores testeksemplar.
Lad os tage et kig ind i kabinettet, hvor der igen er tale om en ret standard opdeling. Strømforsyning og harddiske nederst, bundkort i midten og plads til blæsere i top, front og bag.

PSU-coveret er desværre ikke aftageligt, hvorfor man må kante sig for at få ordnet ledninger og lignende.Af IO-connectors til bundkortet finder de gængse såsom tænd-/sluk, reset, USB 2.0 og 3.0, og den anden ende af kablerne ender i en blotlagt printplade i kabinettet.

Kigger vi i toppen af kabinettet på indvendig side kan man se, at der i toppen er masser af plads til blæsere og/eller en radiator på op til 280 mm.Lad os til sidst vende kabinettet om for at se, hvordan Dutzo har tænkt, at man kan løse det evindelige problem med at undgå, at ledninger og kabler bliver til en stor omgang spaghetti.

Siden af kabinettet skrues af med thumb screws, der desværre ikke hænger fast i kabinettet.Med siden afmonteret kan vi se, at det igen er en meget standard opbygning, vi har med at gøre. Der er dog et par smarte beslag, der kan klikkes af og være med til at ordne og dermed skjule kablerne, ligesom der også er masser af huller til kabelgennemføring. Disse er dog desværre ikke med gummimembran.

I bunden under PSU-skjoldet finder vi en enkelt HDD bay, der kan afmonteres ved hjælp af skruer under kabinettet, og bag bundkortet finder vi en enkelt SSD holder.


Se priserne hos PriceRunner.
 ANNONCE