Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

GIGABYTE M32U

Af Heini Nielsen | 26-12-2021 | 6624 visninger | 0 kommentarer


Producent: Gigabyte
Sponsor: Gigabyte
Introduktion


Gigabyte spurgte mig som sagt, om jeg ikke havde lyst til at lave et pc build for dem, hvilket jeg har gjort før for blandt andet Nzxt og Asus. De synes godt om de anmeldelser, vi har skrevet indtil nu, hvorfor jeg skrev tilbage til dem, at det godt kunne blive muligt. Denne positive udvikling sker ligeledes på grund af meget positiv feedback fra jer der ude, når vi har bygget komplette pc Build op. Det giver alt andet lige samtidig jer en masse inspiration til netop at gå i gang med en pc Build. Jeg vil samtidig fortælle, at jeg har fået en del henvendelser fra andre firmaer os omkring komplette pc Build, så det er noget der bliver lagt mærke til. Jeg eller rettere vi vil helt sikkert se nærmere på, hvad vi har af tid og muligheder på lige netop det område i det nye år.

Gigabyte spurgt mig som sagt derefter om jeg ikke os kunne lave en hurtig Unboxing af deres nyere 4k skærm nemlig deres GIGABYTE M32U som vi har lave en lille plan om måske skal være en del af dette Kommende Gigabyte/Aorus Pc Build Projekt hvor i jeg så skrev til dem at det kunne jeg nok godt lige få presset ind i min efterhånden meget presset kalender…
GIGABYTE M32U er som sagt en 31.5 Tommer 4k skærm, som benytter sig et IPS Panel. Det er der som sagt ikke noget specielt spændende ved efterhånden, men det som gør denne skærm lidt mere eftertragtet, er de 144Hz. Skærmen har en respons tid på blot 1 Ms. Mange 4k skærme har i lang tid lagt på ca. 75 Hz, herunder især med IPS paneler. Den seneste 4k skærm, jeg havde på test for Philips kørte nemlig kun med 75 Hz, som i bund og grund er okay, hvis du ikke spiller et meget hurtigt spil som eksempelvis Cs Go eller hurtige racing spil, hvor jeg ikke vil anbefale en skærm, som kun anvender 75 hz.

Hvis du tænker på at køre spil i 4k opløsning, så kæver det altså noget af en monster pc, for at kunne trække de nye spil i den opløsning, og stadig opnå et super godt resultat, men det er en helt anden snak.
Efter at have skrevet lidt frem og tilbage med Gigabyte, så gik der ikke andet end få dage, før jeg modtog en pæn stor kasse fra dem, som jeg nu vil pakke ud sammen med jer. 

 

Side 1 2 næste »


ANNONCE